Åsa Ingrosso försvarar maken Emilio Ingrosso efter alla rykten

Emilio och Åsa Ingrosso.

Idag lever Åsa och Emilio Ingrosso på Mallorca. Paret driver fyra restauranger på ön samt två i Stockholm. Nu ryter Åsa ifrån efter ryktena mot sin man.
”Världen har inte varit rättvis mot dig”, skriver hon.
Slå på ljud

Åsa, 46 , och Emilio Ingrosso, 55, har varit ett par sedan 2015. De två har inga gemensamma barn men tillsammans har de fem stycken, Oliver Ingrosso, 31, Bianca Ingrosso, 26, Benjamin Ingrosso, 23, samt Åsas barn Anton Björling, 24 och Lina Björling, 22.

Åsa Ingrosso försvarar Emilio

Makarna Ingrosso driver flera restauranger ihop, två i Stockholm och fyra där de bor i Palma, Mallorca. På grund av detta pendlar de ofta till Sverige där de har en mindre lägenhet som de kan bo i medan de jobbar.

I sommar har paret passat på att njuta av lite semester, de har varit i Italien, Frankrike och nu är de på väg till den lyxiga ön Ibiza.

LURAD Graaf blåst på pengar inför försäljningen

Åsa och Emilio verkar ha en väldigt fin relation, de umgås mycket både på och efter jobbet. Båda lägger även ut mycket bilder på varandra på sina sociala medier.

Nu har Åsa lagt ut en bild på sin make men denna gång med en längre text. Det är en kärleksfull text där hon hyllar Emilio och beskriver hur tufft livet har varit för honom.

”Världen har inte varit rättvis mot dig min kära. Tänk om folk visste allt det de inte vet och vilka galna saker du i tystnad burit på axlarna i alla år för att skydda andra. Sverige har alltid velat ha dig till en bad guy. Så många rykten och knäppa historier utan en sekunds sanning. Så många elaka tungor och människor som fortsätter att prata och göra illa”, skriver hon.

Familjens reaktion efter inlägget

Åsa Ingrosso fortsätter med att berättar hur fin Emilio är och hur lycklig hon är över att de träffades.

”Tänk om de visste att du älskar att skicka mig videosar på kattungar som leker. Och att du har ett sånt gott, fint hjärta. Din moral och lojalitet är skyhög. Långt högre än de flesta andras. Nej du är ingen kattunge själv. Men kanske ett lejon utan tänder som jag brukar säga. Som ryter och låter högt men som aldrig, aldrig skulle bitas. Du är värd så mycket mer än du fått på denna jorden. Så glad att jag och vi tillsammans, bit för bit kan återställa lite av det liv du är värd.”

Emilio har svarat sin fru i kommentarsfältet: ”Ååååååhhhhh finaste finaste du!!!! Att ha dig vid min sida varje dag är LYCKA du är min vägvisare!”

Både Bianca och Benjamin Ingrosso har också kommenterat Åsas bild med varsitt rött hjärta.

LÄS OCKSÅ: Därför sover Benjamin Ingrosso ihop med Melina och Jacob Criborn

LÄS OCKSÅ: Farmen-Mary om varför förhållandet med Christian Bauer sprack

FOTO: Åsa Ingrosso/Instagram, Anna-Karin Nilsson/Expressen/TT

SENASTE NYTT!