LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Åsa Ingrosso skadad i attack – i tårar efter traumatiska händelsen

11 feb, 2022 
Åsa Ingrosso
Åsa Ingrosso har varit med om en traumatisk upplevelse.
Nu berättar hon allt om attacken som kunde ha bragt familjemedlemmen om livet.
”Det var så nära”, skriver Åsa på Instagram.
Annons
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”Brand logo
Bianca Ingrossos flirtiga pik i Talang: ”Är du singel?”

Året var 2015 när Åsa Ingrosso, 47, och Emilio Ingrosso, 56, gifte sig på ett soligt Mallorca. Stjärnparet har sedan dess öppnar flertal restauranger ihop, både på ön och i Sverige.

Åsa och Emilio har barn sedan sina tidigare relationer. Emilio är pappa till barnen Oliver Ingrosso, 32, Bianca Ingrosso, 27, och Benjamin Ingrosso, 24, och Åsa har barnen Lina Björling, 22, och Anton Björling, 25. Åsa har tidigare uttryckt sin stora glädje över att fått in bonusbarnen i sitt liv.

Åsa Ingrossos skräckupplevelse

Vissa av barnen har i olika omgångar bott hos Åsa och Emilio på Mallorca men för tillfället är de alla bosatta i Sverige. Paret har däremot två hundar, Bailey och Rollo, som Åsa ofta delar med sig av bilder på.

Annons

I ett nytt inlägg på Instagram syns en bild på hundarna men denna gång är det ingen glädjande uppdatering som Åsa delar med sig av. Istället berättar hon att hon varit med om en allvarlig olycka.

”En sån fruktansvärt traumatisk morgon. Jag har precis lyckats sluta gråta”, skriver Åsa innan hon förklarar vad som har hänt.

Vidare berättar Åsa att hon tagit med sig hunderna ut på promenad när grannens pitbull attackerar dem.

”Hon har bara ett mål och det är att klippa Rollo. Jag lyckas fånga upp honom i famnen men då är Bailey kvar på golvet. Han är rädd. Alla skriker, hundarna skäller och jag försöker få upp Bailey i min famn. Han lägger sig platt på golvet av ren rädsla och jag ser bara pittbullens käft över hans lilla rygg. Det enda jag kunde tänka var ”bit mig istället.. inte honom då dör han”, skriver Åsa och fortsätter:

”Så jag kastar mig med kroppen på denna mega hund och lyckas mirakulöst putta undan henne. Hon har nu käften precis vid min hals och öra. Men jag ser inte vad som hänt”.

Åsa Ingrossos skador efter attacken

Åsa kunde sedan konstatera att inga tänder har gått igenom Bailey, men två revben hade knäckts. Åsa själv föll däremot hårt ner i marmorgolvet.

”Jag ska försöka resa mig och axeln går inte att röra. Det värker så sjukligt att det svartnar för ögonen”.

Som tur var klarade sig både hundarna och Åsa bra trots omständigheterna. När chocken lagt sig och Åsa pratat med sin kiropraktor kunde de konstatera att skadan hon fått kommer att läka av sig själv.

Däremot sitter oron i, speciellt då detta inte är den första gången som grannens pitbull ger sig på Åsa Ingrossos hundar.

FOTO: Instagram/Karin Törnblom/TT

Annons