LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Arvingarnas ord om Casper Janebrinks beteende – efter kärleksdramat

18 mar, 2023 
Jonna Lawaetz
Arvingarna, Casper Janebrink
I 20 år har Arvingarna skapat musik och bjudit på klassiker som Eloise.
Bandet har varit med om både upp- och nedgångar genom åren och nu berättar de om hur Caspers offentliga kärleksliv påverkar dem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Antingen eller med ArvingarnaBrand logo
Antingen eller med Arvingarna

Det folkkära dansbandet Arvingarna med Casper Janebrink, Kim Carlsson, Tommy Carlsson och Lars "Lasseman" Larsson i spetsen. Göteborgarna har i över 20 års tid skapat musik tillsammans och är en kvartett som ofta syns med leenden på sina ansikten.

När de vann Melodifestivalen med bidraget Eloise för 30 år sedan gick karriären spikrakt uppåt och bandet har genom åren turnerat land och rike för att framföra sina låtar. De har varit med i Melodifestivalen ett flertal gånger därefter, senast var 2021 med bidraget Tänker inte alls gå hem, som hamnade på en nionde plats i finalen.

På senare år har Arvingarna även fått sina egna underhållningsprogram på TV4, Arvingarnas sommar – fest på Lassemans altan som började sändas under 2020. Samma år fick de programmet Arvingarnas jul, även det inspelat hemma hos Lasseman.

Annons

Arvingarnas relation idag – efter bråkiga åren

Efter 20 år kan man tänka sig att bandet har varit med om en del upp- och nedgångar. Killarna i bandet har vid flera olika tillfällen berättat om mindre bra perioder de haft tillsammans.

– Nej, man satte sig i turnébussen och sa knappt hej till varandra och åkte iväg och spelade. Sedan suckade man när man insåg att man skulle ut och spela igen nästa fredag och lördag. Det var inte kul. Men vi lyckades vända på det där och idag är stämningen toppen, berättade Casper i när han medverkade i Så mycket bättre 2021.

Gruppen har varit med om mycket tillsammans och relationen under dessa två decennier har gått från att killarna har varit nära vänner, till att de har en mer professionell relation idag och umgås inte lika mycket privat som de en gång gjorde.

– Från början var vi kompisar, men idag... Man har ju ändå dragit iväg åt olika håll i livet med fruar och barn. Vi är inte riktigt på samma fas allihopa så då blir det att man är mer kollegor. Vi åker inte på semester tillsammans så som vi gjorde förr, har Tommy tidigare sagt till Hänt.

Arvingarnas ärliga ord om Casper Janebrinks kärleksliv – efter dramat

Någon det har varit stor medial uppmärksamhet kring de senaste åren är Casper Janebrink. Närmare har bestämt Caspers kärleksliv stått i fokus. Det var när han under vintern 2021 gick ut med att han och ex-frun Helena Janebrink, 45, skulle gå skilda vägar efter 23 år tillsammans.

Annons

I en ny intervju med Aftonbladet berättar bandmedlemmarna om hur Caspers offentliga kärleksliv påverkat bandet.

– Vi tycker att han är jätteglad nu mot hur han var innan.

– Det stod någonstans att killarna var sura på mig, men jag tror faktiskt inte de har varit det. I med- och motgångar så har vi försökt att stötta varandra, alla har ju sina toppar och dalar så vi försöker hjälpa varandra istället för att stjälpa, säger Casper.

Vidare fortsätter Casper berätta om bandets stöd till honom under den turbulenta tiden.

– Vi är som en liten familj där vi pratar om det mesta så det är bättre att vädra ur en grej så att alla vet om det. Då är det också lättare att förstå.

FOTO: FERNVALL LOTTE/Aftonbladet, Tommy Holl/TT

Annons