Arvingarna-Lasseman och hustrun Therese visar upp nya huset

Lasseman och Therese

Lars Larsson och hustrun Therese Larsson är i fullgång med att renovera sitt nya drömhus.
Nu visar paret hur de ser ut just nu.
”I väntan på bygglov..”, skriver de.

Arvingarnas-gruppmedlem Lars ”Lasseman” Larsson, 49, och frun Therese Larsson, 46, har varit ett par i 28 år. Paret träffades för snart 30 år sedan när Therese var 18 år gammal och sedan dess är resten historia.

Under tiden har Lasseman och Therese hunnit skaffa två söner: Ludvig och Philip och i många år har familjen bott i en villa i Långedrag, strax utanför Göteborg.

Men för ett par veckor sedan kom nyheten att de säljer det lyxiga huset – för att totalrenovera ett nytt drömhus. Lasseman och Therese har berättat för Hänt i en intervju att det nya huset och tomten är beläget vid vattnet, lite närmare havet till och med än huset de bor i nu.

Therese förklarade för Hänt i samma intervju att de hade tänkt på flytten ett tag i och med att barnen har vuxit upp.

– Vi har haft det i tankarna lite grann i och med att barnen är lite större, och snart är på väg att flytta ut. Det kommer ju en tid när barnen ska ut och testa sina egna vingar. Men detta är vårt livsverk som vi säljer, vi har lagt ner så mycket tid, energi och pengar. Vi har kämpat för att nå hit, man kan säga att vi har gjort en fastighetsresa.

Exklusivt
Bonde-Heidis attack mot TV4 efter dramat med Peja

Parets totalrenovering – stora planerna

Therese fortsatte med att berätta om renoveringsplanerna:

– Huset i sig är från 1909 med en kraftig stengrund, man kan säga att det är ett sekelskifteshus fast att det har lite brytning på taket. Så det är tidigt 1900-tal och ägarna som vi köpt det av har totalrenoverat invändigt samt fasaden och fönster. Men de har inte gjort altanen eller balkongen så det är lite kvar utvändigt, sa hon och la till:

– Vi ska göra lite mer, bland annat bygga till en del och sätta vår egen prägel på det. Man kommer även få följa oss i vårt projekt.

Se bilden på huset här – magnifika resultatet

Så nu är alltså paret i fullgång med att renovera – men de vill ändå visa sina följare hur de ser ut just nu. På parets gemensamma Instagram-konto visar han upp det fina huset: ”I väntan på bygglov”, skriver de.

FOTO: INSTAGRAM

LÄS OCKSÅ: Därför tror tittarna att Daniel Eriksson väljer Klara i Bonde söker fru

LÄS OCKSÅ: Bonde söker fru-Linas beteende efter dejten med Filip väcker ilska

SENASTE NYTT!