ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Arvingarna-Kims insikt – erkännandet om Bingolottos uppesittarkväll

22 nov, 2022 
Lotta Engberg och Arvingarna
Arvingarna har gästat Bingolottos uppesittarkväll flertal gånger.
Nu berättar Kim Carlsson om nackdelarna med tv-programmet.
– Jag är ganska traditionell, säger han till Hänt
Annons
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”Brand logo
Rickard Olssons ilska efter beskedet i Bingolotto: ”Vilken skandal”

En av Bingolottos populäraste kvällar närmar sig med stormsteg. Om cirka en månad är det dags att ta fram duttpennorna för att spela bingo under uppesittarkvällen. Men vilka kommer egentligen att medverka under programmets populära tv-sändning i år?

De ordinarie programledarna Lotta Engberg, 59, och Stefan Odelberg, 48, kommer att leda kvällen. Dessvärre verkar det ännu inte klart vilka som gästar.

Arvingarna-profilen Kim om Bingolotts uppesittarkväll: ”Synd”

Några som har gästat flertal gånger är dansbandet Arvingarna. I en intervju med Hänt berättar nu Kim Carlsson, 50, om nackdelarna med att ställa upp som gäst under uppesittarkvällen.

– Jag är ganska traditionell, jag vill gärna göra god julmat och så där. Sen är det familjen på julafton, vi försöker också ha det lite mysigt på uppesittarkvällen dagen innan. Då brukar vi tjuvstarta på julskinkan, säger Kim.

Annons

Hur har det varit då när ni gästat uppesittarkvällen?

– Det blir ett litet avbräck, det är ändå en av de mysigaste hemmakvällarna på året. Så det är klart att det tycker man är lite synd när man missar. Men det är som det är med vårat yrke. Och samtidigt är det två, tre miljoner tittare på uppesittarkvällen så det är ett väldigt bra forum att vara med i.

Har ni tackat nej till att gästa uppesittarkvällen någon gång?

– Nej, det har vi inte gjort. Det är väl klart att det är en mysig kväll men det är inte jättelivsnödvändigt så.

Därför blev inte Casper Janebrink en av nyårsvärdarna i Bingolotto

Om vi får se Arvingarna i årets uppesittarkväll återstår att se. Under det gågna året har Casper Janebrink, 52, varit en stor del av Bingolotto då han för andra sommaren i rad programledde Bingolotto – sommarkväll. Men Hänt har tidigare kunnat avslöja varför Casper inte blev en av programledarna under Bingolottos nyårssändning trots att programmet kommer sändas av hela fyra nyårsvärdar.

Annons

I en intervju med Hänt berättade nämligen Stefan Odelberg att Caspers namn inte kommit på tal för uppdraget.

– Nej, i och med det att det heter ju Binoglottos sommarkväll och jag förstår att man tänker Bingolotto som Bingolotto. Men det behandlas som två olika program, även om det är samma logga. Det har aldrig varit en tanke på att jag och Lotta ska leda sommarkväll någon gång heller, om du förstår vad jag menar. Så vi kör Bingolottos ordinarie program och nu har det då varit så i två år att Agneta och Casper kör sommarkväll.

FOTO: TT

Annons