TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Edvin Törnblom

Manliga artistens drag mot Filip Lamprecht – efter avklädda bilden

02 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Filip Lamprecht
Filip Lamprecht har varit singel sedan uppbrottet från flickvännen Peg Parnevik. Nu kommer manliga artistens svar efter Filips avklädda bild på Instagram.
Annons
Allt du vill veta om Filip LamprechtBrand logo
Allt du vill veta om Filip Lamprecht

Filip Lamprecht, 25, har de senaste åren blivit en välkänd profil, precis som sin mamma Kristin Kaspersen, 53, har han varit med och vunnit Let's dance.

Även hans kärleksliv har fått utrymme på löpsedlarna efter att han tidigare var tillsammans med tv-profilen och artisten Peg Parnevik, 27.

Filip Lamprechts svar om relationsspekulationerna

Filip och Peg gjorde slut efter Let's dance 2021 och sedan uppbrottet har han levt singellivet och inte vad det verkar som har han inte hittat kärleken på nytt. Men det har flera gånger spekulerats i om hur Filips kärleksliv ser ut och om han dejtar någon.

Under en frågestund på Filips Instagram passade följarna på att höra efter hur det står till på kärleksfronten och om relationsstatusen, bland annat undrar de om han är singel.

Det stämmer” svarade Filip Lamprecht på sin Instagram.

Filip fick även frågan om hans läggning och en följare frågar om han är bisexuell, varpå han svarar kort och gott – ”nope”.

Manliga artistens svar på Filips avklädda bild

Nu när hösten är här med sin kyla och mörkret gör sitt intrång tidigare på dagarna är det nog många som längtar bort till varmare breddgrader där solen knappt går ner. På Instagram skriver Filip i ett inlägg om hans längtan efter lite semester långt från Sveriges kyliga väder och gråa dagar.

Annons

”Någon annan som har lite sol och värme abstinens idag??”, skriver han på sin Instagram.

I inlägget delar Filip ett klipp från när han och mamma Kristin var på Maldiverna tidigare i år och en något mer avklädd bild bredvid poolen i Tulum i Mexiko.

Under bilder kommenterar är det många som har samma sug som Filip. Artisten Robin Bengtsson, 32, svarar på Filips avklädda bild med en emoji där en figur räcker upp handen. Det verkar som att även Robin längtar efter lite sol och värme.

Foto: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons