Därför lämnar Kristin Kaspersen landet efter kritikstormen – nu berättar hon

Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen fick motta en hel del arga kommentarer när hon i fjol valde att resa till Maldiverna för att jobba med hållbarhet.
Men trots kritikstormen väljer hon nu att resa tillbaka dit.
Här är anledningen bakom beslutet.
1:01

Efter reklamen: Fem saker du inte visste om Kristin Kaspersen

(1:01)

Det var i höstas som Kristin Kaspersen fick motta en mindre kritikstorm på sin Instagram. Detta efter att hon lagt ut att hon rest till Maldiverna, för att jobba med hållbarhetstänk.

"Första dagen. Satt i karantän på fm. Fick svar på PCR testet (de tar det på alla gäster när man kommer hit) att allt var ok så de blev det rundvisning av ön. Framförallt när det gäller deras hållbarhetstänk som är helt fantastiskt! Jag ska göra första intervjun för podden imorgon och då ska vi prata om det bland annat. Hur kan man bygga med minsta möjliga påverkan på miljön och hela vägen tänka hållbart. Bland annat Använder de inget plast, de har eget glasblåseri för att återvinna krossat glas och en egen ekologisk trädgård. Så spännande!", skrev hon då.

Casper bryter tystnaden om dödsfallet

Calle Sterner om relationen till Filip Lamprecht

Se klippet här!

Följarna rasade efter Kristins resa

Efter inlägget strömmade kommentarerna in – då flera tyckte hon hade dubbelmoral.

”Actions speak louder than words. Orden och beteendena rimmar inte här. Att PRATA om hållbarhet gör inte detta hållbart", skrev en.

"Flygresan dit äter upp alla miljöinsatser som görs på plats", skrev en annan.

"Varför åka till andra sidan jorden för att undersöka det hållbara? När det hållbara är just att låta bli att flyga", skrev en tredje.

Därför reser Kristin iväg igen – efter kritikstormen

Men nu ska Kristin iväg igen. På Instagram berättar hon varför hon ska åka ända till Maldiverna.

”Om en vecka åker vi tillbaka till Soneva Fushi då jag fått äran att komma tillbaka och jobba där. Jag har morgonyoga och Soma Move klasser med gästerna varje dag. Så tacksam över att jobbet också tar mig till vackra platser där det finns utrymme för återhämtning och ro. Lika glad som jag är över att jag har mycket jobb här hemma lika tacksam är jag att jag också får chans att återhämta mig lite på denna vackra ö mellan de träningsklasser jag ska ha.”

Hon fortsätter:

”Att bara vara, gå barfota en hel vecka och njuta av stillheten. Längtar så mycket!”

SENASTE NYTT!