Casper Janebrinks sorg efter plötsliga dödsfallet – nu bryter han tystnaden

Casper Janebrink

Casper Janebrinks nära vän har gått bort.
Nu berättar han om sorgen på Instagram.
”Vila i frid”.
0:19

Efter reklamen: Casper Janebrink om framtiden i Bingolotto

(0:19)

Casper Janebrink är en av Sveriges mest folkkära artister. Sedan 30 år tillbaka har han stått som frontfigur i bandet Arvingarna, som turnerat land och rike runt.

Nu är Arvingarna aktuella med en ny krogshow med namn I love Arvingarna, i regi av Hans Marklund. Showen har premiären i september och kommer att anordnas i Göteborg.

När Hänt nyligen träffade dansbandet berättade de om nyheten.

– Den har vi fnulat på ett tag, det kommer handla om en utomstående som ser Arvingarna. Ett fan kan man säga, den heter ju I love Arvingarna, sa Lars ”Lasseman” Larsson.

Mästerkock-Jimmy ber om ursäkt – efter missen i tv

Caspers ord om nya krogshowen

Casper fyllde i:

– Det är Arvingarnas historia utifrån ett fans sätt att se vår historik. Det är inte vi som berättar vår historia, det är ett fan som berättar som har följt oss.

Han fortsatte:

– Det är ju många fans som följt oss genom åren och många yngre tjejer då som följt oss kanske som nu har egna barn. Det är lite där vi fångar upp storyn. Att barn fångade upp Arvingarna med låten I do år 2019. Vi har fått en ny skara unga fans om vi säger så. Vi har sett mammor med deras döttrar komma då och säga ”ja men jag gillade ju er på 90-talet och nu gillar min dotter er.” Vi kommer också ha med två skådespelare på scenen som kommer spela en mamma och dotter.

Casper Janebrink och Helena Janebrink skiljer sig efter 20 år som gifta

Se klippet här!

Casper Janebrinks sorg efter dödsfallet

Men nu uttalar sig Casper om en mindre rolig nyhet. På Instagram har han postat ett inlägg om Sven Melanders död. Sven gick bort häromdagen, 74 år gammal.

Till en bild med Arvingarna och Sven skriver Casper:

”Förra sommaren fick vi i Arvingarna spela på Sven Melanders gård och det va en av sommarens höjdpunkter, tack Sven för alla alltid glada möten på TV4 Nyhetsmorgon, av någon anledning va vi alltid där samtidigt. Du har förgyllt tv-soffan många gånger. Vila i frid”.

SENASTE NYTT!