TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Liamoos flörtiga drag till Kristina "Keyyo" Petrushina

26 okt, 2021 
KEYYO
I våras ryktades det om att det var mer än vänskap mellan Kristina "Keyyo" Petrushina och Let's dance-partnern Hugo Gustafsson.
Men nu verkar en annan känd profil vara på agendan.
Annons
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" PetrushinaBrand logo
Antonija Mandir om relationen med Kristina "Keyyo" Petrushina

Kristina "Keyyo" Petrushina, 24, är en av Sveriges mest folkkära komiker och tv-personligheter. Just nu är hon högaktuell i serien Svenska powerkvinnor och i serien får tittarna följa hennes roliga och äventyrliga liv.

I somras fick svenska folket även ta del av hennes Sommarprat i P1, ett sommarprat som blev otroligt uppskattat där hon pratade öppenhjärtligt om flytten till Sverige. Delen om när hennes dvärgkanin "Putin" var gravid blev otroligt uppskattad och hyllad.

I våras ställde Keyyo upp i Let's dance där hon dansade med danspartnern Hugo Gustafsson, 23. Det gick väldigt bra för dansduon och de landade till slut på en hedrande tredje plats. Till en början landade Keyyo och Hugo på en femteplats, men efter Carola Häggkvists, 54, avhopp så fick de komma in i tävlingen igen och dansa vidare två veckor till.

Romansryktet mellan Keyyo och Hugo Gustafsson

Programledarna för Let's dance 2021 gjorde debut för i år. Efter att David Hellenius, 47, och Tilde de Paula Eby, 48, meddelade att de hoppar av var det istället Petra Mede, 51, och David Lindgren, 39, som tog över stafettpinnen.

Annons

I en intervju med lokaltidningen Norran berättade David om sina misstankar angående Keyyo och Hugo.

– Hugo och Keyyo gick bra ihop och de dejtar nog lite som jag har förstått det. Sedan hittade jag och Petra varandra och vi vill verkligen jobba ihop. Så det var en liten tv-romans mellan oss, sa ha då.

Detta gjorde självklart att det blev rejält liv i luckan och David fick senare gå ut med en ursäkt mot Keyyo och Hugo och förklarade att han missförstått.

– Jag måste lära mig att hålla käften och inte spekulera. Jag har haft kontakt med Keyyo och bett om ursäkt till henne, berättade David Lindgren i radioprogrammet Gry Forsell med vänner.

Liamoos flörtiga drag till Keyyo

Artisten Liam “Liamoo” Cacatian, 24, är en välkänd artist för alla som tittar på Idol och Melodifestivalen. Han har nämligen ställt upp i båda tävlingarna och år 2019 tävlade han i Melodifestivalen ihop med Hanna Ferm, 21, med låten Hold you.

Hanna och Liamoo tog sig direkt till final och de slutade på en hedrande tredje plats i tävlingen.

Nu verkar det som att Liamoo och Keyyo har en fin relation till varandra. På en av Keyyos senaste bilder har han nämligen kommenterat en prinsesskrona – och kommentaren gillas av ingen mindre än Keyyo!

FOTO: LINDAHL BJÖRN/Aftonbladet, Karin Törnblom/TT

Annons