hänt exklusivt

Chocken i Bingolotto: Här tappar artisten Jessica Andersson kjolen

Bingolotto

Mycket kan hända i tv-program som är direktsända.
Bingolotto är ett sådant program och i det senaste avsnittet uppdagades en riktig tros-chock!

Bingolotto är ett program som många svenskar bänkar sig framför tv:n för och följer med spänning. För många är det tradition att spela bingo på nyårsafton och på uppesittarkvällen. Men för de riktigt lojala spelarna är det varje söndag framför TV4 som gäller.

Efter årsskiftet blir det dock ändring på detta. Då flyttas Bingolotto till Sjuan samt byter sändningsdag. Den största förändringen för tittarna blir att Bingolotto får mer tv-tid eftersom TV4-Nyheterna vid 19 faller bort.

– Nu ser vi med spänning fram emot att sända på lördagar och vara starten på en trevlig kväll för alla. Då vi i mångt och mycket vänder oss till föreningslivet är det betydligt fler aktiviteter en söndag mellan 18–20 än samma tid på lördagar. Genom att återgå till ursprungsdagen kommer fler att kunna hänga med oss, sa Hans Sahlin i ett pressmeddelande.

Bingolotto fyller 31 år – stora firandet

Men än så länge är det söndagar på TV4 som gäller för tittarna och under tre veckor är det nu ett storslaget firande som pågår. Bingolotto fyller nämligen 31 år och det firas med extra mycket bingo och 31 presenter som ska delas ut till dem som ringer in och kommer fram efter bingospelen

I de 31 presenterna kan man vinna varierande presentkort, bilar, resor och kontanter upp till en miljon kronor. I premiäravsnittet fick vi även se något som inte hör till vanligheterna – nämligen både Lotta Engberg och Stefan Odelberg på plats i studion!

Tillsammans med Lotta och Stefan i studion befann sig även rockgruppen Crossroads, som består av Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis.

”På scenen ser och hör vi Crossroads med Jessica Andersson, Mariette Hansson, Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis. Det blir en resa bland klassiska rocklåtar som inte får missas.”, bekräftar Bingolottos pressansvarige John Sarafian för Hänt.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Klippet i Bingolotto chockade alla – tappade kjolen

Crossroads verkade trivas på plats i Bingolotto-studion och stämningen var god. Vid ett tillfälle fick Bruno till och med bingo och hoppade av lycka i sin fåtölj. Men vid ett tillfälle blev stämningen desto stelare.

Det var efter att Lotta Engberg uppmanade Jessica Andersson till att berätta om ett pinsamt minne som ett klipp visas i tv-rutan.

– Ja men det har ju hänt jättemycket konstiga saker. Men det som jag tänker mest på, som ligger närmast i minnet, det är ju faktiskt bara här i somras på genrepet på Diggiloo i Malmö arena inför…, börjar Jessica och Lotta bryter in:

– Vi har detta på film!, säger hon och brister sedan ut i skratt när klippet visas.

Efteråt, när chocken hade lagt sig, kunde Jessica ändå se det positiva i det hela:

– Jag kan säga såhär att jag är ändå glad att jag hade de här vansinnigt fula lite längre trosorna på mig. Det hade inte känts så kul om man hade struntat i dem…

JESSICA ANDERSSON

Jessica Andersson tappar kjolen!

FOTO: TV4
JESSICA ANDERSSON

Som tur var kunde Jessica snabbt få på sig kjolen igen.

FOTO: TV4

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN