hänt exklusivt

Aron Anderson om skilsmässan – flyttade från huset: ”Annorlunda”

Aron Anderson

Aron Anderson berättade strax innan säsongspremiären av Let's dance ifjol att han hade separerat från ex-hustrun Anja Malmberg.
Nu berättar han om det första året som skild.

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tobias Karlsson om att dansa med Tone Sekelius: ”Annorlunda”
0:24

Efter reklamen: Tobias Karlsson om att dansa med Tone Sekelius: ”Annorlunda”

(0:24)

Slå på ljud

Aron Anderson, 34, gjorde fullständig succé när han ifjol medverkade i Let's dance som den första deltagaren i rullstol genom tiderna.

Precis innan säsongspremiären av programmet kunde Aron avslöja att han precis separerat från ex-hustrun Anja Malmberg efter åtta år tillsammans. Detta året har alltså varit hans första år som separerad. Nu berättar han för Hänt att det varit annorlunda och tufft, men idag mår han bra.

– Det som varit mindre bra är att jag separerade med exet som var tufft. Men jag tror att det känns rätt för oss båda, så det har varit tufft såklart, berättar Aron för Hänt och fortsätter:

– Det känns bra, jag trivs bra i min nya lägenhet och jag tycker att jag har ett härligt liv. Så det är bra. Men sedan är det klart att det är annorlunda. Det är annorlunda men jag mår bra.

Han flyttade ifrån huset i Täby där det forna paret bodde i februari i fjol och har kommit in i sitt nya område och trivs som fisken i vattnet.

– Vi bodde i hus i Täby. Jag flyttade i februari nångång tror jag och jag trivs jättebra. Jag gillar området och sådär.

Drabbades av otäck infektion – lades in på sjukhus

Hälsan har det däremot varit aningen tuffare med de senaste månaderna för Aron. Han skadade sin fot vilket gjorde att han har fått äta antibiotika i omgångar, något som gjorde honom ännu sämre.

Dessutom lades han in på sjukhus i tre dagar för misstänkt blodförgiftning efter att ett sår på skinkan blivit infekterat under en resa till Portugal. Men han ser på det hela positivt och är åtminstone glad över att må bra mentalt och trivs med sin tillvaro.

– Såhär, mentalt mår jag väldigt bra. Fysiken är lite jobbigare. Så det är ju skönt iallafall, jag tänker att det nästan är värre att ha bra fysik och må mentalt dåligt, förklarar Aron glatt för Hänt.

Aron Anderson om dejtinglivet – ett år efter separationen

Dejtinglivet är han däremot försiktig med att dela med sig av, men dejtat har han gjort under året och det tycker han är roligt. Någon dejt som lett till en kärleksrelation har det dock inte blivit. Men även om det inte blivit kärlek för Arons del så har det definitivt blivit goda vänskaper.

– Jag tycker att det har varit kul liksom. Jag har väl dejtat några under året där vi har insett att vi inte vill ha någon kärleksrelation men som har blivit fina vänner, säger Aron och fortsätter:

– Så det är ju väldigt roligt att lära känna härliga människor. Det kanske man inte hade förväntat sig.

ARON ANDERSSON, JASMINE TAKACS

Aron och Jasmine landade på en fjärde plats i Let's dance 2022

Karin Törnblom/TT

FOTO: Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN