ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Aron Anderson bekräftar lyckan efter Let's dance: ”Dejtar”

26 nov, 2022 
Jasmine Takács och Aron Anderson
Äventyraren Aron Anderson tog tittarna med storm när han medverkade i Let's dance.
Under säsongen kom han och hans danspartner Jasmine Takács nära varandra.
Nu berättar Aron om lyckan efter programmet.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Aron Anderson, 34, fann både kärleken till dansen och en god vän i sin danspartner Jasmine Takács, 34, under sin medverkan i årets säsong av Let's dance.

Paret var från start stora favoriter hos tittarna och lyckades ta sig hela vägen till kvartsfinal.

Men även efter programmet har det forna dansparet haft kontakt och är idag goda vänner. I skrivande stund är Aron påväg ner till Dubai för att hoppa fallskärm och hälsa på Jasmine där hon bor stora delar av året.

Han berättar dessutom att han dejtar och mår jättebra.

– Nej men jag dejtar lite, det är väl inte så mycket mer än så. Det är roligt, jag mår jättebra. Men vi får se lite vad som händer, berättar Aron för Hänt.

Arons avslöjande om Jasmines uppbrott från pojkvännen

Men på frågan om det är något mellan honom och Jasmine säger han snabbt nej men skämtar om att hon kanske skulle svara annorlunda.

Annons

– Nej, inte vad jag vet. Hon kanske säger något annorlunda, säger Aron och skrattar.

Sanningen är den att både Aron och Jasmine blivit singlar under det gångna året. Det var precis innan säsongspremiären av Let's dance som Aron avslöjade att han och ex-hustrun Anja Malmberg valt att gå skilda vägar efter åtta år tillsammans.

När Jasmine själv berättade om uppbrottet förklarade hon att deras relation tog slut efter att hon och Aron hade varit i USA och uppträtt på en välgörenhetsgala.

Jasmine och Aron inför föreställningen Dance the night away

Let's dance-paret har synts dansa tillsammans flera gånger efter programmets slut. Nyligen så gästade Aron den nya föreställningen Dance the night away och i samband med detta umgicks de mycket.

”Morgonmys med Jasmine Takács”, skrev Aron till ett videoklipp på Instagram när de syns inför den stora showen.

I en intervju med Hänt berättar Aron om hur det var att få gästspela med proffsdansarna.

– Det var jätteroligt! Det var ju ett gäng proffsdansare från Let's dance som körde den där showen. Så jag och Jasmine gjorde ett litet nummer där på en minut, så det var roligt. Att få gästspela lite där, så det var jätte jätte roligt! berättar Aron för Hänt.

FOTO: Charlotte Brunzell/TT/Karin Törnblom/TT

Annons