ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Aron Anderson om kärlekslivet efter Let’s dance: ”Känns härligt”

21 maj, 2022 
Äventyraren Aron Anderson vann svenskarnas hjärtan när han medverkade i Let's dance 2022.
Men finns det någon som Arons hjärta klappar lite extra för?
För Hänt berättar Aron om livet som nybliven singel.
Annons
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten
Eric och Katja vinner Let's Dance 2022 – starka känslorna direkt efter vinsten

Äventyraren Aron Anderson, 34, har under våren varit en av tv-tittarnas storfavoriter i det populära underhållningsprogrammet Let's dance 2022.

I anslutning till premiären avslöjade profilen något för oss om kärlekslivet. Efter åtta år tillsammans har han och ex-hustrun Anja Malmberg gått skilda vägar.

Men hur ser kärlekslivet ut för Aron nu? Efter den omtumlande resan i dansens tecken på bästa sändningstid?

Aron Anderson om uppmärksamheten han fått under Let's dance

När vi träffar Aron på pressträffen inför lördagens final av Let's dance frågar vi honom om vilken respons han fått för sin medverkan. Mer specifikt om han fått några romantiska inviter.

– Ja, det har väl kommit en del, lite meddelanden och sånt på Instagram. Det är väl smickrande att få lite sånt. Jag tar det ganska lugnt måste jag säga, säger Aron och skrattar.

Annons

Aron tog sig till en prestigefylld fjärde plats i tävlingen. De som tog sig längre var Marie Mandelmann, 58, som kom på en tredje plats, samt Eric Saade, 31, och Filip Dikmen, 25, som möts i finalen.

Aron tävlade tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34, i årets upplaga av Let's dance.
Aron tävlade tillsammans med proffsdansaren Jasmine Takács, 34, i årets upplaga av Let's dance.

Aron Anderson om kärlekslivet – efter skilsmässan: "Vill träffa någon”

Så han är alltså singel och han har fått många flirtiga meddelanden från kärlekskranka tv-tittare. Vi frågar Aron om hur han trivs med singellivet.

– Jag trivs absolut med att leva själv. Det är annorlunda. Jag var i en lång relation på åtta år och nu är vi inte tillsammans längre. Det är klart det är annorlunda när man är van att leva med någon annan, säger Aron till Hänt och fortsätter:

Annons

– Men jag tycker att det känns härligt. Jag har en ny lägenhet som jag trivs jättebra i och försöker hitta mig i mitt singelliv.

Är du sugen på att träffa någon?

– Det är väl klart man är det! Man vill väl träffa någon på sikt, men jag har ingen jättebrådska med det, avslutar äventyraren.

FOTO: TV4, Karin Törnblom/TT

Annons