LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1
Festis marknadsföring banner

Aron Andersons tunga besked om sjukdomen: ”Däckad”

02 dec, 2022 
Aron Anderson
Aron Anderson lever ett hektiskt liv som äventyrare och föreläsare.
Men nu har han åkt på ett bakslag.
På Instagram öppnar han upp sig om sjukdomen och nervsmärtorna.
Annons
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”Brand logo
Arons ärliga ord om Let’s Dance: ”Trött på att dansa”

Aron Anderson, 34, var den första som medverkade i Let's dance som rullstolsbunden och han tog minst sagt tittarna med storm och blev snabbt en favorit i rutan.

Han dansade tillsammans med Jasmine Takács, 34, och de lyckades dansa sig hela vägen till kvartsfinal.

Anledningen till att Aron sitter i rullstol letar sig många år tillbaka i tiden – han drabbades nämligen av cancer när han endast var sju år gammal. Efter flera undersökningar kunde läkaren slå fast att han fått sarkom, en form av skelettcancer.

Annons

Flera försök av cellgifter och strålbehandling gav inte det önskade resultatet som läkarna ville ha och det slutade med att han tvingades till operation som ledde till att hans liv aldrig skulle bli sig likt igen.

Aron Anderson om sjukdomen och nervsmärtorna

På sin Instagram uppdaterade han nyligen sina följare att han haft feber och nervsmärtor under de senaste dagarna och nervsmärtorna kommer från cancern som han drabbades av som ett barn.

Legat däckad med feber och nervsmärtor det senaste dygnet. Så skönt att äntligen få må som folk igen.” skriver Aron på sin Instagram-story och fortsätter:

Annons

Anledningen till att jag har nervsmärtor är ju onekligen på grund v att jag hade cancer mär jag var liten. Jäkla skitsjukdom! Låt oss tillsammans göra det vi kan för att hitta botemedlet.”

Aron Andersons Instagram-story
Aron Andersons Instagram-story
Annons

Aron Andersons återförening med Jasmine i Dubai

Lyckligtvis verkar Aron vara på bättringsvägen och snart kunna återgå till sitt hektiska liv. Förutom att han är en äventyrare som tar sig an saker som de flesta bara skulle drömma om så reser han land och rike runt och föreläser.

Dessutom var han nyligen i Dubai för att hoppa fallskärm – något som ligger honom varmt om hjärtat. I samma veva hälsade han också på sin före detta danspartner Jasmine som också kommit att bli en nära vän till Aron.

Hänt har sökt Aron för en kommentar.

FOTO: TV4

Annons