Därför tror många att Yohio är Sjöjungfrun i Masked singer Sverige 2022

Yohio och Sjöjungfrun

Vem döljer sig bakom Sjöjungfrun-masken i Masked Singer Sverige 2022?
Flera namn har dykt upp som gissningar och enligt många tittare kan det vara världsartisten Yohio under masken.
Här är Sjöjungfruns ledtrådar som passar in på Yohio!
0:38

Efter reklamen: Pernilla Wahlgren om misstanken till familj och vänner – under inspelningen av Masked Singer

(0:38)

Tv-programmet Masked Singer Sverige 2022 är en av TV4:s stora succéer denna vår. I tävlingen medverkar ett gäng kändisar som är gömda bakom olika sagolika masker, och under säsongen är det mening att tv-tittarna och en expertpanel ska gissa på vilka kändisar som döljer sig under maskerna.

En av de största snackisarna under våren har blivit karaktären Sjöjungfrun med sin fantastiska röst. Många tror att personen bakom masken är världskända artisten Yohio.

Yohios fullständiga namn är Kevin Johio Lucas Rehn Eires. Han är en 26-årig artist och låtskrivare från Stockholm som är starkt inspirerad av japanska musikgenren visual kei.

Här är ledtrådarna som fått tittarna att gissa på just honom!

Därför tror många att Amadeus är Spelmannen

Ledtrådarna som fått flera att tro att Yohio är Sjöjungfrun

I avsnitt 4 av Masked Singer berättade Sjöjungfrun tre påståenden om sig själv. Två var sanna och ett var falskt. Ena påståendet var att Sjöjungfrun tävlat i badminton, och det andra var att hen haft ”en romantisk historia ihop med Pernillas bror”.

Båda dessa påståenden går att koppla ihop med Yohio, då han faktiskt har spelat badminton i yngre dagar. Samt spelat prinsen i Dröse & Norbergs humoristiska musikalsaga Snövit, där även Pernilla Wahlgrens bror Niclas Wahlgren har medverkat.

I samma avsnitt berättar Yohio om sig själv och säger bland annat:

– Ett speciellt hotell har haft stor betydelse i mitt liv. När jag checkade in där fick jag visa hela landet vad jag var kapabel till. Men då tog jag inte hem statyetten.

Yohio tävlade i Melodifestivalen 2013 med bidraget Heartbreak hotel och landade på en andra plats efter Robin Stjernberg. Det var en jämn kamp och Yohio kammade hem flest röster av tittarna, men internationella juryns höga poäng till Robin gjorde att han tog hem vinsten.

Yohio i svart tröja

Yohio.

FOTO: Carolina Byrmo/TT

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Något annat som fler reagerat på är att Sjöjungfruns ögon inte täcks helt i programmet. Närbilder på karaktären visar den riktiga personens ögon under masken. Många säger att ögonen är mycket lika Yohio. Håller du med?

Bilder på Sjöjungfruns öga och Yohios öga

Sjöjungfruns öga vs Yohios öga. Lika?

FOTO: TV4, Carolina Byrmo/TT

Tittarnas gissningar på Sjöjungfrun

Varje vecka delar TV4 med sig av nya bilder på Masked Singer-deltagarna på Instagram, där tittarna passar på att gissa vilken kändis de tror döljer sig under masken. I kommentarsfälten till bilderna på Sjöjungfrun är det många som tror att det är Yohio.

”Det är 100 % Yohio. Han säger i ledtråden ”om de vill skratta så låt dem, den här showen har bara börjat”, som är från hans låt som han släppte 2020 ”the show has just begun, so let them laugh” , skriver en och fortsätter:

”Han har tillhört kungafamiljen står för att han spelat prinsen i musikalen Snövit”.

”Det är Yohio bakom masken som nu mer bor i Japan”, kommenterar en annan.

Masked singer Sverige 2022 sänds på fredagar klockan 20.00 på TV4 och finns då även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige? – David Hellenius svarar

Se klippet här!

FOTO: Karina Ljungdahl/TT, Magnus Ragnvid/TV4

SENASTE NYTT!