LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Young royals-Edvin och Omars kärlekslycka – nu är det bekräftat

08 mar, 2024 
Edvin Ryding och Omar Rudberg
I somras spelades den allra sista säsongen av Young royals in.
När är det premiär på Netflix? Hur känner skådisarna inför avslutet? Och vad har de egentligen för relation till varandra bakom kulisserna?
Här är allt du behöver veta inför säsong 3 av Young royals!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Young Royals kommer med en tredje säsong – så har skådespelarnas liv förändratsBrand logo
Young Royals kommer med en tredje säsong – så har skådespelarnas liv förändrats

2021 visades den allra första säsongen av Young royals på Netflix. I serien får vi följa karaktären prins Wilhelm, som spelas av Edvin Ryding, 21. Det hela börjar med att Wilhelm flyttar till den prestigefulla internatskolan Hillerska där han blir kär i Simon, som spelas av Omar Rudberg, 25.

Året därefter var det premiär för den andra säsongen och även den blev en succé. Young royals tog faktiskt hem hela två priser på Kristallengalan 2022.

Men allting gott har ett slut. Nu är det dags för de allra sista avsnitten av Young royals.

När är det premiär för Young royals säsong 3?

De första avsnitten av säsong tre av Young royals släpps på Netflix måndagen den 11 mars. Den andra delen släpps den 18 mars, det vill säga en vecka senare. Streamingtjänsten har alltså landat i att det kommer att bli ett långsamt farväl!

Annons

När Hänt träffar Frida Argento, 24, på premiären av Mamma Mia! The Party berättar hon om känslorna inför att serien går i graven. Frida spelar alltså rollen som Simons lillasyster Sara i Young royals.

– Det är så jävla konstigt att det är sista säsongen men fan vilken bra säsong det kommer bli, säger Frida.

Frida Argento
Frida Argento spelar rollen som Sara.Charlotte Brunzell/TT

Young royals-skådisarnas verkliga relation bakom kulisserna

Något många undrar är hur skådisarnas relation till varandra är bakom kulisserna. På Mamma Mia! The Party-premiären är det tydligt att Frida och Nikita Uggla, 22, som spelar den populära hästtjejen Felice, är nära vänner. De båda är ledsna över att serien är färdiginspelad och Frida Argento avslöjar att hon ”bölade som en bebis” när hon spelat in sin sista scen.

Nikita Uggla
Nikita Uggla på Mama Mia the party-premiären.Karin Törnblom/TT

– Det är bitterljuvt. Det är jättefint att man inte drar ut på det och bara gör det för att göra det, säger Nikita, varpå Frida fyller i:

Annons

– Samtidigt är det fint att vi lämnar karaktärerna så att de får leva sitt liv nu. Men det gör jätteont i hjärtat, det kommer vara sjukt tomt efter premiärdagen.

Young royals-skådisarna ska faktiskt samlas och fira när det är premiär för säsong tre. Då är det är bubbel och chark som står på menyn.

– Det kommer vara så sorgligt att inte få jobba tillsammans, säger Nikita Uggla.

Är Omar Rudberg och Edvin Ryding ett par i verkligheten?

Något annat fansen undrar är om Omar Rudberg och Edvin Ryding är ett kärlekspar i verkligheten. De har onekligen spelat väldigt bra i serien – för de är inte mer än vänner bakom kulisserna!

I samband med att den första säsongen visades hade Hänt kontakt med Omar, som avslöjade sanningen om relationen med Edvin.

Annons

– Min och Edvins vänskap är fruktansvärt fin! Med tiden har vi lärt känna varandra mer och mer, och bara kommit närmre varandra, sa han till Hänt då och fortsatte:

– Jag har lärt mig mycket med honom och hade inte velat spela in Young royals med någon annan än han som prins!

Edvin och Omar på QX
Edvin och Omar på QX-galan.Henrik Montgomery/TT

Vem är Omar Rudbergs kärlek? Avslöjar romansen

Är Omar Rudberg singel? När han pratade med Aftonbladet för ett år sedan avslöjade han att han dejtar någon speciell. Vem den lycklige är ville han inte dela med sig av.

– Jag träffar faktiskt en person. Vi har träffats ett litet tag. Det känns kul, sa Omar till tidningen då.

Om Omar och denna mystiske person fortfarande ses är oklart.

Är Edvin Ryding singel? Allt vi vet om hans nya kärlek

Något som däremot är säkert är att Edvin Ryding inte är singel! I höstas bekräftade skådisen att han är upptagen.

Annons

– Jag är glad och lycklig, sa han då till Hänt.

När vi träffar honom igen på premiären för Ett sista race säger Edvin att de fortfarande är ett par men att de inte har några planer på att flytta ihop i nuläget. Mer än så får vi inte veta i nuläget – både Omar och Edvin vill uppenbarligen hemlighålla sina käresta.

– Det pratar jag helst inte om. Det... det känns eget, har Edvin Ryding förklarat om beslutet att inte avslöja vem han är ihop med.

Varför läggs Young royals ner? Blir det en säsong 4?

Det här är alltså slutet på Young royals-sagan. Kommer det att komma en fortsättning i framtiden? Svaret på den frågan är tyvärr nej. Lisa Ambjörn, huvudförfattare och medskapare till Netlix-serien, har tidigare sagt att hon alltid har sett Young royals som en serie i tre delar.

Just nu ser det alltså inte ut som att streamingjätten har några planer på en säsong fyra men vem vet – man ska aldrig säga aldrig!

FOTO: Samuel Steén/TT, Karin Törnblom/TT

Annons