ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Netflix bekräftar: Det blir en säsong 3 av Young Royals

09 nov, 2022 
AvJulia Riddertorp
Edvin Ryding och Omar Rudberg i Young Royals.
Spänd på att veta om det kommer ännu en säsong av Netflix-serien Young Royals? Här är Netflixs besked!
Annons
Omar Rudbergs ärliga ord om inspelningen av Young Royals säsong 2: ”Väldigt skönt”Brand logo
Omar Rudbergs ärliga ord om inspelningen av Young Royals säsong 2: ”Väldigt skönt”

Efter en superstart av säsong 2 av Young Royals är tittarna hungriga efter mer och efter att Netflix delat med sig av beskedet till Hänt om en tredje säsong kan vi inte vara annat spända.

Efter att tittare ännu en gång har fått se Edvin Ryding, 19, som spelar prins Wilhelm, Omar Rudberg, 23, i rollen som Simon Eriksson, Malte Gårdinger, 22, som spelar August och nykomlingen Tommy Wättring, 23, som spelar Marcus är det ingen klart om att tittare är sugen på mer av serien.

Skådespelarnas överösta med kärlek

Det är som sagt ingen tvivel om att tittarna vill se en ny säsong. På skådespelarnas Instagram blir de överösta med kärlek från följare från alla håll och kanter.

På Omars Instagram kryllar det av följare som är lyckliga över att säsong 2 kom ut. Bland andra dyker sångare Zara Larsson, 24, och Sarah Dawn Finer, 41, upp i kommentarerna.

Annons

”Ni och Du är så otroligt bra! Grattis och Hurra!!!, skriv Sarah i kommentarerna och även Zara kommenterade med en massa positiva emojis.

Efter all positivitet är det som nämnt flera som är nyfikna på om det blir en ny säsong och när Edvin gästade Nyhetsmorgon fick han frågan om det blir ännu en säsong av Young Royals.

– Det är upp till Netflix-gudarna!, berättade han i Nyhetsmorgon.

Självklart vill vi ha svar på tal och vände oss till de vi misstänker är Netflix gudarna, och svar det fick vi.

Blir det en säsong 3 av Young Royals?

Nu går Netflix ut med det att det blir en säsong tre av succéserien! Men beskedet är inte bara glatt. Det här blir den sista gången som vi får återse karaktärerna.

“Jag har alltid föreställt mig Young Royals som en serie i tre delar, och tack vare alla fans engagemang för vår historia får vi nu möjlighet att berätta den sista”, säger Lisa Ambjörn, huvudförfattare och medskapare, i ett pressmeddelande och fortsätter:

”Slutet har varit klart för mig från första början och jag är så tacksam och hedrad över att få avsluta den här sagan som det var tänkt”.

Samtliga huvudrollsinnehavare återvänder i den tredje säsongen!

FOTO: Netflix/Courtesy Everett Collection TT

Annons