LÄS MER:Pernilla WahlgrenAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Så bor kändisarna
Festis marknadsföring banner

Omar Rudbergs kärleksavslöjande – bekräftar romansen: ”Träffar någon”

24 apr, 2023 
Simon Lundh
Omar Rudberg och Edvin Ryding
Omar Rydberg är aktuell i sista säsongen av Young Royals.
Nu bekräftar artisten kärlekslyckan.
– Jag träffar en person, säger Omar i en intervju.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Edvin Ryding och Omar Rudbergs besked om Young Royals: ”Vi vet att det är slutet”Brand logo
Edvin Ryding och Omar Rudbergs besked om Young Royals: ”Vi vet att det är slutet”

Omar Rudberg, 24, har gått från popstjärna i FO&O till att tävla som soloartist i Melodifestivalen, till att göra succé i Netflix serien Young Royals tillsammans med skådespelaren Edvin Ryding, 20.

Omar Rudberg – Sveriges bäst klädda man 2023

Det rullar på för artisten och på senaste Elle-galan utsågs Omar även till det hedersamma priset, årets bäst klädda man med motiveringen:

”En stilvirtuos som leker med proportioner, skarningar och inspirationskallor. Spets och lader ar sjalvklara ingredienser nar han skapar sin trendsattande estetik, infor en miljonpublik. Iogonfallande smycken och accessoarer ar – alltid – pricken over i”.

Omar Rudbergs nya kärleksbesked – bekräftar kärleken

Förutom priset som han fick ta emot att tidningen, kan han nu även bekräfta ett nytt glädjebesked. Något som han gjorde i samband med en intervju med Aftonbladet.

I intervjun bekräftar Omar att han inte längre är singel.

Annons

– Jag träffar en person, säger han och väljer att utveckla sitt svar:

– Jag träffar faktiskt en person. Vi har träffats ett litet tag. Det känns kul, säger Omar i intervjun och får också frågan om han just nu är lycklig i sitt förhållande.

– Jag är absolut lycklig, svarar han.

Vem personen som Omar träffar vet vi inte ännu. Något som kanske blir mer tydligt i framtiden.

Omar Rudberg om sin sexuella läggning

Artisten och skådespelaren har tidigare i en intervju med QX berättat om att han tidigare var trött på att behöva kommentera sina förhållanden och sin läggning.

– Det var jobbigare när jag var yngre. Idag känner jag att det inte spelar någon roll vad folk tror. Men folk som inte har någonting med det att göra är supernyfikna och vill verkligen ha ett svar, sa han och utvecklade sitt resonemang:

– Jag är bara mig själv. Men det är ju massa personer som diskuterar mitt sexuella liv. Det är rätt uppenbart att man till slut känner ”kan inte folk sluta prata om mig”. Prata om er själva istället.

Hänt har sökt Omar Rudberg för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons