LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Antonija Mandir lämnar Sverige – flyttar till Spanien utan Oliver Hunt

16 feb, 2021 
Antonija Mandir
Foto: Youtube/Instagram
Kärleken ser ut att blomstra mellan Antonija Mandir och Oliver Hunt.
Nu avslöjar plötsligt Antonija att hon lämnar Sverige och flyttar utomlands – detta utan Oliver.
Annons
Fem saker du inte visste om Alice StenlöfBrand logo
Fem saker du inte visste om Alice Stenlöf

Dokusåpa-profilerna Antonija Mandir och Oliver Hunt har under vintern flitigt visat upp sin relation till varandra. Det var strax efter att Antonija blev singel efter en flerårig relation med Jack Stengel-Dahl som Oliver dök upp i hennes liv.

Visar flitigt upp romansen i sociala medier

Efter att duon hade publicerat Instagram story-uppdateringar där de befann sig på samma plats så var spekulationerna bland följarna igång. Precis som de anade så hade Antonija och Oliver begett sig ut på en dejt.

”Det stämmer att jag var på dejt igår kväll, det var en riktigt bra dejt som var lättsam. Kände att vi kunde prata om allt. Hon är sjukt härlig att umgås med, blir glad i hennes närhet”, skrev Oliver i ett meddelande till Hänt efter träffen.

Detta kom att bli början på Oliver och Antonijas romans. Duon har nämligen fortsatt att dejta sedan dess och publicerat flertal pussbilder tillsammans. Antonija har även visat sig ha en nära relation till Olivers dottern Leona som han har från en tidigare relation med Denise Desmond.

Annons

Plötsliga beslutet efter stora lyckan

När Antonija gick igenom uppbrottet från Jack hade hon nyligen köpt en ny lägenhet där hon och exet planerade att bo. Efter att relationen avslutats bestämde hon sig för att bo kvar men nu visar det sig att nya äventyr väntar. Antonija bryter nämligen upp från tryggheten i Stockholm och flyttar till Spanien med hunden Gino.

”13 Mars flyttar jag & Gino till Spanien på obestämd tid!!! Har hyrt ett hus till en början och jakten på mitt nya hem börjar nuuuu??? JAG LEVERRRRRR”, skriver Antonija på Instagram.

Oliver lämnar hon däremot hemma men Antonija har berättat på sociala medier att duon kommer att kunna ses ändå eftersom Oliver har ett arbete som innefattar att han kan arbeta vartifrån som helst.

Annons