Artikeln innehåller reklamlänkar

Anton Hysén ryter ifrån mot pappa Glenn – efter intima kärleksfrågan

Anton Hysén om sitt kärleksliv

I kvällens Hyséns berättar Anton om sina kärleksproblem och får oväntade kärleksråd av pappa Glenn Hysén.

I slutet av augusti berättade Anton Hysén, 27, för Hänt att han alltid haft svårt att hitta kärleken:

– Jag är fortfarande singel. Det känns som om jag alltid är singel. Det är svårt att hitta någon, jag är lite kräsen, förklarade han.

De senaste åren har Anton haft en del relationer, men alltid med killar från andra länder och i tre fyra månader som längst.

– Jag vet inte varför det är så… Den senaste var från Irland. Det var också tre månader, men det blev så svårt med långdistans. Sen har jag dejtat två personer från Danmark och en från USA.

I kvällens avsnitt av Hyséns på Kanal 5 har Antons pappa Glenn Hysén, 58, fått höra att sonen ska gå på en blind date och han säger:

– Om jag skulle gå på en blind date skulle det första jag gör vara att sätta mig nånstans och ta en bira. Funkar inte det så kan hon pysa sen.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Anton blir först väldigt glad över att hans pappa vill ge honom råd i kärlekslivet eftersom de sällan har pratat om sånt. Men så frågar Glenn:

– Vet du om det är en tjej eller kille eller?

Anton blir irriterad:

– Vet du vad bög innebär eller?

– Ja. Det vet jag. Men det finns väl de som är splittrade också, förvarar sig Glenn.

Han säger att han minns att Anton hade en massa tjejer hemma när han var yngre, i tonåren, och Anton blir sur eftersom det var över tio år sedan han dejtade en tjej senast.

– Jag blir lite irriterad eftersom han verkar tro att jag är någon fas eller nåt… Jag är definitivt inte i någon fas. Jag är 100 procent säker på att det är gurka som gäller, förklarar han framför kameran.

LÄS OCKSÅ: Glenn Hyséns barn i tårar – vägrar träffa fästmön Camilla

Anton säger samtidigt framför kameran att han inte tror att det handlar om att pappa Glenn är trångsynt:

– Jag har inte kommit ut till honom, utan farsan fick veta av morsan att jag är gay. Jag har aldrig sagt så här till honom att “du, jag är bög”.

Glenn är noga med att poängtera att han inte är homofob, utan väldigt stolt över sonen som kommit ut med att han är homosexuell och blivit en förebild för många andra unga killar som sportar och haft svårt att vara öppna med sin sexualitet inom olika lagsporter:

– Jag är grymt stolt över att Anton kommit ut och är en hjälte för många som är i samma situation som han var i.

Senare i programmet går Anton iväg på blind daten och det visar sig vara eventarrangören Alexander Erwik, 42, han träffar. Till att börja med följer de pappa Glenns råd och tar en varsin öl. Anton tycker Alexander ser bra ut, men när det visar sig att han inte är intresserad av fotboll blir han mer distanserad.

Anton Hysén berättar om orsaken till att hans förhållanden brukar spricka:

– Anledningen till att det inte gått så bra tidigare är för att jag vill sitta och titta på Liverpool hela tiden, och fotboll. Och så är det så att han säger ”Nej, men kan vi inte göra det här istället?”. Nej. Det kan vi faktiskt inte göra, så det har blivit tjafs.

Han förklarar även direkt på plats för Alexander:

– Mycket har varit att jag är så jävla inne i sportlivet och att de inte har fattat läget. “Måste du gå och kolla på på den matchen? Måste du gå och spela det?”. Ja. Det måste jag. Så har det varit väldigt mycket.

Alexander erkänner:

– Jag är inte så jätteintresserad faktiskt.

Då mamma Helena Hysén, 56, ringer mitt under träffen för att kolla hur det går ger Anton henne det tråkiga beskedet:

– Nej inte Liverpool, men Arsenal.

Med henne har han nämligen i förväg gjort upp kodorden han ska säga för att hon ska ha koll på vad han tycker om den okände mannen. Manchester United betyder uselt, Arsenal så där och Liverpool att allt är perfekt.

Eftersom Alexander inte är sportintresserad funkar det inte för Anton, Han säger:

– Jag tycker att jag är open minded, men har mina, att så här ska det vara, om jag ska vara intresserad.

LÄS OCKSÅ: Anton Hyséns krav på kärleken efter uppbrottet

LÄS OCKSÅ: Hyséns familjespricka – hemliga bråken

FOTO: Kanal 5

SENASTE NYTT!