Artikeln innehåller reklamlänkar

Hyséns familjespricka efter tv-succén i Kanal 5

Glenn Hyséns barn Annie och Anton.

I premiären av Hyséns på Kanal 5 fick tittarna se ett infekterat bråk som slutade med att yngsta dottern Annie började gråta. Nu ger Glenn och Helena Hysén sin syn på saken.

I måndags rapporterade Hänt om konflikten som uppstod mellan Glenn Hysén, 58, och hans barn  Anton, 27, och Annie, 24,  i premiäravsnittet av den nya tv-serien Hyséns i Kanal 5. Det hela blev dramatiskt och slutade med att Annie sprang ut i trappen och började gråta.

Allt handlade om att de två barnen inte vill träffa Glenns nya sambo och fästmö Camilla Lendott, 49, som han varit ihop med i hela tre år. Orsaken till detta är att de känner att de hamnade i skottlinjen för Glenns och deras mamma Helenas, 56, konflikt. En konflikt som har funnits ända sedan 2010 då Glenn var otrogen med, och blev kär i tandsköterskan Marie Bogren, 52, från Stockholm, vilket i förlängningen ledde till att han skilde sig från Helena året därpå.

Sonen Anton konstaterade i programmet:

– Anledningen till att jag och Annie inte har träffat Camilla är att det har varit väldigt mycket snack mellan pappa och mamma. Det har varit tjafs fram och tillbaka, och då känner inte riktigt vi att det är läge att träffa Camilla.

Annons: Köp utvalda rosa favoriter i vår shop – stöd Bröstcancerförbundet! (länk till Aller media shop)

Hans syster Annie försökte förklara:

– Jag känner mig så jävla pressad från alla håll. Ska jag träffa den blir det problem där. Träffar jag inte den blir det problem där… Mamma vill inte att vi ska träffa Camilla, för hon la ut något på Facebook till mamma. Då blev mamma arg och så blev hon arg på pappa och så kommer vi emellan… Någonstans känner man sig tvingad att välja sida mellan mamma och pappa.

Nu har tidningen GT pratat med både Helena och Glenn för att fråga om deras syn på saken. Helena vill inte uttala sig om Glenn och hans nya partner, men säger samtidigt:

– Det är klart att det är en spricka när barnen inte har ett sunt eller perfekt förhållande till sin far. Barnen ska alltid komma som nummer ett. Och man märker ju i programmet att de ifrågasätter sin pappa.

Glenn, i sin tur, tycker inte att han bär ensamt ansvar för att situationen är som den är:

– Nej, det kan jag inte påstå. Om jag skilt mig för åtta, tio år sedan är det min och Helenas ensak. Att de bott hos sin mamma är en sak, det är bara bra att det var så. Jag fattar bara inte vad Camilla har med bilden att göra… Om man skiljer sig är det inte bara ens fel, antar jag. Men som sagt, det är sönderältat. Jag orkar inte snacka om det mer, det blir som det blir.

På frågan om hur det känns att hans barn inte vill umgås med sambon svarar han:

– Det är tråkigt, inte idealet. Men det finns andra familjer med samma problem. Det är ingen jätteovanlig situation.

LÄS OCKSÅ: Glenn Hyséns barn i tårar – vägrar träffa fästmön Camilla

LÄS OCKSÅ: Glenn Hysén klar för ny säsong av Kanal 5:s succéprogram

SENASTE NYTT!