Anton Hyséns krav på kärleken efter uppbrottet

Anton Hysén har inte träffat kärleken efter pojkvännen

Fotbollsprofilen Anton Hysén, 27, är tillsammans med sin pappa Glenn Hysén, 58, två av de nya profilerna på Kanal 5 i höst. I Göteborg-familjens egna realityserie “Hyséns” får vi följa profilerna i deras vardag.

– Du kommer se allt från skratt till drama till familjeproblem, och sen får man upptäcka mamma, min syster, pappas nya flickvän. Det blir väldigt roligt, säger Anton till Hänt.se.

Att ha kameror runt sig hela tiden är inget fotbollsspelaren har problem med.

– Jag har hållit på med tv länge. Jag har inte så mycket problem med det. Eftersom jag växt upp med det så är jag van. Det enda som kan vara jobbigt är att det tar upp mycket tid och att man inte hinner göra så mycket saker med vänner och sånt, förklarar han.

Men även om karriären går spikrakt uppåt så har Anton inte lika mycket flyt när det kommer till kärleken.

– Jag är fortfarande singel. Det känns som om jag alltid är singel. Det är svårt att hitta någon, jag är lite kräsen, förklarar han.

De senaste åren har Anton haft en del relationer, men alltid med killar från andra länder. Och aldrig mer än en viss tid.

– Jag har nog ett max på tre månader, det har inte löst sig längre med någon. Jag vet inte varför det är så… Den senaste var från Irland. Det var också tre månader, men det blev så svårt med långdistans, säger han och fortsätter:

– Sen har jag dejtat två personer från Danmark och en från USA.

Svenskar tycker han är lite tråkiga.

– Vi kan väl arbeta lite bättre på att vara lite skönare, skojar Anton och lägger till:

– Nej, men jag har träffat svenskar också, men inte dejtat riktigt. Jag vet inte varför? Det finns väldigt fina och snygga svenskar också, men det har inte hänt bara.

Drömpartnern är någon med samma intressen.

– Jag kanske tycker det är viktigt att människan är väldigt sportintresserad och fysiskt.. jag tränar väldigt mycket och hade tyckt det var kul om någon delat det intresset. Men lite skägg och tatueringar, haha, säger Anton.

Han berättar att han får många dejt-erbjudanden via sociala medier, men Anton vill inte stressa.

– Det är inget man ska längta efter, det får komma när det kommer. Men det är klart man längtar. Jag har faktiskt aldrig varit riktigt, riktigt kär.

FOTO: Ibl

 

SENASTE NYTT!