TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Anton Ewald om relationskampen med Victoria Fajardo

08 maj, 2021 
AvLovisa Ström
Anton Ewald & Victoria Fajardo
Anton Ewald och kärleken Victoria Fajardo har varit gifta i fyra år, men den senaste tiden har inneburit en hel del utmaningar för dem. I Nyhetsmorgon berättar Anton nu om kampen med Victoria.
Annons
Fem snabba med artisten Anton EwaldBrand logo
Fem snabba med artisten Anton Ewald

Artisten Anton Ewald har många strängar på sin lyra och kan kalla sig för både dansare, koreograf och sångare. Just nu är han aktuell med nya låten DeLorean och har även påbörjat en skådespelarkarriär.

– Jag kan inte säga så jättemycket om det för jag får inte. Men det är två svenska tv-serier som jag kommer att vara med i. Det är inga jättestora roller, men man måste börja någonstans tänker jag, säger han i Nyhetsmorgon.

Men medan Anton är och jobbar för fullt i Sverige är hans fru och stora kärlek Victoria Fajardo i deras hem i USA. Nu berättar han om svårigheten med distansen.

Anton Ewald om åldersskillnaden med hustrun Victoria

Anton och Victoria träffades på ett väldigt speciellt sätt. Första dejten bestämdes nämligen efter att Victoria beslutat sig för att kontakta Anton via sociala medier. Resten är historia och idag har kärleksparet varit gifta i fyra år.

Annons

Att Victoria är tio år äldre än artisten själv är ingenting som Anton någonsin sett som ett problem – snarare tvärtom.

– Det finns faktiskt ingenting negativt med det som jag kan komma på. Men jag tycker att jag att jag lär mig väldigt mycket av henne. Sen kan man ju tänka att bara för hon är äldre än mig så är det hon som är "den gamla". Men i vårt förhållande så är det jag som är gammal och trött så är det hon som är ung och pigg, säger han i en intervju med Hänt.

Anton Ewald om relationskampen med Victoria – svårigheten med distansen

Men nu när Anton är och jobbar mycket i Sverige kan paret dessvärre inte träffas så mycket. I Nyhetsmorgon berättar artisten om hur det har varit under pandemin.

– Nej men det har varit lite såhär.. Det har funkat eftersom vi är gifta och jag har visum så att jag kan resa och sådär. Och hon kan också resa från USA så vi har träffats litegrann, men inte så mycket som man såklart hade velat. Men vi är ju vana vid att vara ifrån varandra liksom, säger han innan han fortsätter:

Annons

– Jag brukar säga det på skämt till henne att "jag saknar inte dig så mycket men jag saknar min hund väldigt mycket". Hon vet ju att jag skojar, men det är klart att jag saknar min hund också jättejättemycket. För henne har jag ju inte samma möjlighet att träffa. Min fru kan ju flyga hit och vi kan umgås.

Men trots att det är en utmaning att spendera så mycket tid ifrån varandra så verkar det ändå som att de tänker fortsätta på samma spår framöver.

– Jag tror att vi kommer fortsätta pendla, och förhoppnings blir det lite lättare snart också, säger Anton.

Annons