TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Annika Jankell om relationen till exet Thorsten Flinck idag

12 okt, 2021 
Annika Jankell och Thorsten Flinck
Annika Jankell och Thorsten Flinck var ett par och fick två barn ihop – men det hela slutade väldigt abrupt.
Thorstens missbruk tärde rejält på relationen och Annika gjorde allt i sin makt för att skydda döttrarna från kaoset.
Nu berättar hon hur relationen är till exet idag.
– Jag sörjer honom som någon som gått bort.
Annons
Nassim Al fakirs kärleksfulla ord till Lina HedlundBrand logo
Nassim Al fakirs kärleksfulla ord till Lina Hedlund

Annika Jankell och Thorsten Flinck fick under sin tid tillsammans döttrarna Happy Jankell och Felice Jankell. Men förhållandet var stormigt då Thorsten brottades med missbruksproblem – något han själv pratat om vid flertal olika tillfällen. Annika har även berättat om sitt medberoende – vilket hon nu återigen väljer att lyfta i podcasten Hedman och Héden – en beroendepodd.

Annika Jankell om barnens uppväxt

I avsnittet berättar Annika att hon försökte skydda döttrarna från att se sin fars missbruksproblem när de växte upp.

– Jag måste säga att jag var ganska hård när det gällde att komma över tröskeln påtänd eller full. Det som var grejen var att vi inte bodde ihop, allt gick ju väldigt fort i början så han hade sin lägenhet och jag hade min och min var större så där bodde jag med barnen, säger hon och fortsätter:

– För mig var det oerhört viktigt att skydda barnen från kaoset. Sen har jag inte alltid lyckats med det såklart. Barn är intuitiva och de känner av grejer.

Annons

Annika Jankell om relationen till Thorsten Flinck idag

Annika poängterar att trots allt mörker Thorsten och hon har gått igenom så är han en av de mest roliga och godhjärtade personer hon vet.

– Jag har jättemycket kärlek till Thorsten, jättemycket. Men jag sörjer honom som någon som gått bort. Ingen önskar mer än jag att han ska må bra i sitt liv.

På frågan om de har kontakt idag svarar Annika Jankell:

– Ja, såklart. Vi pratade häromveckan. Grejen med Thorsten, det passar ju på att säga nu om någon har massa åsikter om honom, jag känner ingen som är så rolig. Samtalen med honom när han är i sitt bästa skick då är de helt fantastiska. Han är intelligent, han har en svart humor som är helt underbar. Han har ett jättehjärta.

Annons