Anna-Maria Dahl drabbad av hjärntumör – Morgan Alling om tuffa tiden

05 dec, 2020 
AvSimon Nilsson Larsson
Anna-Maria Dahl, Morgan Alling
Morgan Alling och Anna-Maria Dahl berättar nu att de går igenom en svår tid. Anna-Maria har nämligen precis opererat bort en cancertumör i hjärnan.
Annons
Allt om Morgan Alling
Allt om Morgan Alling

Den senaste tiden har det varit tyst från Morgan Alling och Anna-Maria Dahl. Deras podcast, Familjen Dahl Alling, har inte släppts på över en månad, och Instagraminläggen har lyst med sin frånvaro.

Det har gjort många följare och lyssnare fundersamma och oroliga.

Anna-Maria Dahl drabbad av hjärntumör

Nu berättar de vad som hänt. Anna-Maria Dahl drabbades av en hjärntumör och tvingades till operation.

”För några veckor sedan opererade jag a-m bort en cancertumör från hjärnan. Operationen gick bra, men tumören var svår att analysera och under några veckor så svävade vi i en skrämmande ovisshet. Men tillslut så fick vi det glädjande beskedet att tumören anses godartad. Operationen gjorde sitt och jag behöver inga ytterligare behandlingar. Jag kommer fortsättningsvis att följas upp kontinuerligt”, skriver Anna-Maria Dahl på sin blogg.

Hon skriver vidare att den senaste tiden naturligtvis varit tuff för familjen, och att hon är på bättringsvägen, även om det är en bit kvar. Samtidigt har Anna-Maria Dahl sjukskrivit sig och undviker skärmar, vilket gör att hon inte kunnat svara på folks meddelanden.

Annons

”Vi längtar efter att podda/blogga och vara aktiv på insta igen och vi kommer tillbaka! Just Nu ligger fokus på rehabilitering och att krama på våra barn, umgås med familjen och njuta av att livet ska fyllas på med mer liv”, skriver hon.

Morgan Allings ord om svåra tiden

Morgan Alling har också kommenterat situationen på Instagram. Han beskriver den jobbiga tiden som de gått igenom.

”Det har varit en svårt och chockartad tid för oss. Men långsamt tar vi oss tillbaka. Anna kämpar med hjärntrötthet och allt vad det innebär. Men jag älskar henne så. Jag ser hur hon kämpar. Tränar varje dag. Hon tar sina pauser när hon behöver och hennes målmedvetenhet för att komma tillbaka är inspirerande. Jag äskar dig Anna”, skriver han på Instagram.

Hänt har varit i kontakt med Morgon Alling som hänvisar till blogginlägget.

Bild: Robin Lorentz-Allard/Aftonbladet/TT

Annons