TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Morgan Allings stora lycka – efter händelsen med Anna-Maria

11 jun, 2020 
Skådespelaren Morgan Alling fyllde år i veckan.
Då överraskades han stort av hustrun Anna-Maria.– Jag såg inte det förrän jag kom hem på kvällen, säger han på Instagram.
Annons

Stjärnorna på slottet 2020Brand logo
Stjärnorna på slottet 2020

Morgan och hustrun Anna-Maria Dahl har fyra barn. Så sent som 2017 avslöjade Morgan Alling att familjen fått tillökning.

“15/3 blev familjen Dahl Alling komplett. Fyra blev sex!”, skrev han till ett videoklipp där han visade upp familjens skor plus två par i ministorlek.

Bebisarna ska ha varit planerade och högst efterlängtade. Men att det blev tvillingar var något han absolut inte räknat med.

– Vi tycker att det är roligt med barn men vi hade inte i vår vildaste fantasi trott att det skulle bli tvillingar, sa han till Expressen.

Att Morgan är en hängiven pappa var något hans fru Anna-Maria påminde alla hans följare om i samband med hans födelsedag.

Hustrun valde nämligen att kapa hans Instagramkonto, för att lägga upp en personlig hälsning till sin make.

”Hejsan! Morgans fru här! Som helt fräckt har kapat min makes konto…..Det är helt enkelt så att det idag är Morgans födelsedag! Ni kanske känner honom som den där skådisen/föreläsaren/kreatören. Han som jobbar en del med snubbel och prutt”, skriver hon till bilder på Morgan och barnen och fortsätter:

Annons

”Jag känner honom som den rödhåriga killen/pappan som alltid, alltid har en arm över för något av våra fyra barn, även mig.Ibland alla samtidigt. Att dela detta bök och stök utav vidbränd falukorv och otaliga luskursbehandlingar är ta mig tusan det bästa jag vet! Grattis älskling på din dag!”.

 

Morgans starka känslor efter hustrun Anna-Marias drag

Morgon Alling hade ingen aning om fruns härliga födelsedagskupp. Han fick i stället beskedet när han kom hem samma dag.

I ett nytt klipp berättar han om glädjen.

– Häromdagen så fyllde jag åroch min fantastiska underbara livskamrat Anna.Maria kidnappade mitt instagram. Jag såg inte det förrän jag kom hem på kvällen efter att ha arbetat, säger han.

– Jag vill verkligen tacka alla fantastiska människor som har gått in och skrivit, lajkat och kommenterat. Jag satt och scrolla och bara typ rös över hur mycket kärlek jag fick där.

Morgan Alling har svårt att beskriva all den fina respons han fått på hustruns inlägg.

– Jag har svårt att ta till mig lite kärlek men det är ju för att jag ha en lite tyngre ryggsäck ibland och då vet jag inte riktigt hur jag ska ta hand om det. Men på detta sätt vill jag från djupet av mitt hjärta tacka. Vilken kärlek. Tack!

FOTO: TT

Annons