Anna Brolins tilltag – tvingades ändra utseendet för Farmen 2021

Anna Brolins nya stil under Farmen
Anna Brolin är ett välbekant ansikte för TV4-tittarna. Men mitt under pågående Farmen-inspelning visar hon upp en utseendeförändring som var nödvändig för jobbets skull.
Annons

TV4:s populära programledare Anna Brolin befinner sig just nu i Småland för inspelningen av Farmen 2021. Det är första gången som Anna leder programmet och hon fick ta över rollen som programledare efter att Paolo Robertos alla kontrakt med TV4 avbröts för drygt två månader sen.

Annons

– Att få arbeta med ett program som Farmen där man kastas tillbaka hundra år i tiden och på nytt lär sig leva det enkla, men ack så aktuella, livet ska verkligen bli superroligt, sa Anna när hon presenterades som ny programledare.

Men 100 år tillbaka i tiden innebär också avsaknad av glamour och att vara lösningsorienterad.

Annons

Anna Brolins bilder från Farmen 2021

På sin Instagram delar hon med sig av bilder bakom kulisserna och det bjuds på allt från sköna sommaroutfits – till kläder som tål småländska stormar. På en bild ligger Anna i en solstol framför en stor vattenpöl och några baracker.

”Poolside på basecamp”, skriver hon med en blinkande emoji.

Häromdagen var Anna Brolin dock tvungen att göra en drastisk förändring av sig själv. Tittarna som följt hennes karriär i tv-rutan är van vid att se henne med sitt långa hår utsläppt, men det var en smärre omöjlighet när Småland drabbades av stormvindar.

”Egensnickrad vindtät frilla beställd till dagens smålandsväder”, skriver Anna Brolin till bilden där hon tvingats sätta upp håret i två hårt knutna bollar på huvudet.

Bilden har fått följarna att jubla, och om man ska döma av kommentarerna är det en stil som de vill se henne i fler gånger.

Annons

Hyllas för nya stilen

”Du är fin i whatever”, skriver en person.

”Så sött”, tycker en annan.

Och komplimangerna fortsätter hagla in, passande nog till väderleken.

”Du är så fin i din egentillverkade frilla. Bra där Anna”, skriver en person med hjärtemojis.

Annons

Anna Brolin var egentligen aktuell för att leda realityprogrammet Biggest loser under våren, men på grund av coronapandemin har programmets start skjutits upp till hösten. Men Anna Brolin har onekligen att göra ändå – dels på hemmaplan med de två barnen Elton, 4, och Lionel, 2. Dessutom varvar hon inspelningen av sommarens Farmen med att vara programledare i Nyhetsmorgon – som sänds från Stockholm.

FOTO: TV4, Instagram

 

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…