Anna Brolin och ex-maken Jesper Rodhborn återförenade – bryter tystnaden

25 nov, 2022 
https://image.hant.se/Felicia-3.jpg.jpg?imageId=8444591&x=0&y=0&cropw=100&croph=100&width=1318&height=1318Felicia Hovryd
I april kom nyheten att Anna Brolin och maken Jesper Rodhborn går skilda vägar. Nu berättar hon om kärlekslivet efter skilsmässan.
– Det kan hända, säger Anna.
Annons
Anna Brolin om pussbilden med Maria Forsblom
Anna Brolin om pussbilden med Maria Forsblom

Efter 9 år som gifta berättade programledaren Anna Brolin, 42, och maken Jesper Rodhborn, 47, tidigare i år att de går skilda vägar. Tillsammans har de sönerna Elton, 7, och Lionel, 4.

Det var i ett gemensamt inlägg som ex-makarna berättade om skilsmässan, men Anna och Jesper poängterade att de skiljs som vänner och att barnen alltid kommer vara det viktigaste.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev ex-makarna på Instagram.

Programledaren om återföreningen med ex-maken

Anna har tidigare berättat om att det är svårt att få ihop livet som småbarnsförälder och journalist.

– Jag tror det är väldigt svårt med balans när man har småbarn och jobb. För mig är nyckeln närvaro. Att vara så närvarande jag kan i den mån det går, berättade Anna för Amelia.

Annons

Anna och Jesper har efter nyheten om ex-makarnas splittring ofta syns tillsammans på sociala medier. Under sommaren har de varit iväg på semester med barnen, bland annat till Gotland och Kanarieöarna. Men trots att ex-makarna umgås mycket är de inte tillsammans igen.

– Nej, men vi har verkligen en samsyn i vad vi tycker är viktigt och vill man sina barns bästa hela tiden tror jag att det blir lite enklare. Vi har som sagt ett jättebra samarbete och en fin vänskap. Det viktigaste är att våra söner är glada och nöjda. Vi kan båda gå genom eld för dem, berättar Anna i en intervjun Aftonbladet.

Anna Brolin bryter tystnaden om kärlekslivet: ”Det kan hända”

När Anna får frågan om hur kärlekslivet ser ut efter skilsmässan berättar hon att det händer att hon då och då blir utbjuden på dejt.

Annons

– Det kan hända. Men det kunde också hända tidigare. Men ja, någon gång då och då blir jag det.

Men trots att nyheten om skilsmässan kom i april i år så är Anna ännu inte redo för att börja dejta igen.

– Nej! Nu är det är fokus på barnen, flytten, jobb och vänner, säger Anna i intervjun.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Patrik Österberg/TT

Annons