AvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjarAvslöjar
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolin och Jesper Rodhborns skilsmässoansökan – oväntade detaljen

01 jul, 2022 
Jesper och Anna
Anna Brolin och tidigare maken Jesper Rodhborn berättade i april att de bestämt sig för att skiljas.
Efter att Hänt tagit del av skilsmässoansökan avslöjas nu den oväntade detaljen i det forna parets beslut.
Annons
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritikBrand logo
Danny Saucedos och Anna Brolins svar efter TV4-tittarnas kritik

Det var i april som TV4-programledaren Anna Brolin, 41, och tidigare maken Jesper Rodhborn, 46, meddelande att de beslutat sig för att gå skilda vägar. Nyheten kom genom ett gemensamt inlägg på Instagram.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev de tidigare makarna.

Anna Brolins chock efter Bianca Ingrossos fråga

Anna och Jesper träffades i slutet av 2011 och förlovade sig i Kroatien 2012. Året därpå gifte de sig på Gotland. Men efter nio år som gifta tog kärlekssagan slut.

Sedan dess har Anna inte pratat mycket mer om skilsmässan. Däremot fick hon sig en chock när Bianca Ingrosso, 27, plötsligt ställde en personlig fråga i TV4:s Efter fem. Det var när Anna bad Bianca öva inför sin kommande talkshow som Bianca plötsligt frågade Anna om hennes äktenskap.

Annons

– Ja, men jag skulle vilja fråga dig så här, hur går det i ditt förhållande?, sa Bianca i programmet.

– Ja, nej men eh det kan vi ta privat..., svarade Anna generat och skrattade nervöst.

Oväntade detaljen som skiljer sig i processen

Hänt har nu tagit del av vad som står i Anna och Jespers skilsmässoansökan då en skilsmässoansökan blir en offentlig handling efter att den skickats in till tingsrätten. Det visar sig att det forna paret ansökte om en gemensamma skilsmässa.

Ansökan kom in i mitten av maj 2022, vilket är en månad efter att paret gått ut med nyheten om att de beslutat sig för att avsluta äktenskapet. Det visar sig alltså att paret tog beslutet men väntade flera veckor innan de sedan ansökte om skilsmässan på riktigt.

I handlingen framgår det också att ”Skilsmässan ska föregås av betänketid”. Eftersom att Jesper och Anna har barn under 16 år som bor hemma måste betänketiden vara minst 6 månader innan skilsmässan kan behandlas.

I praktiken lär detta innebära att Anna och Jesper inte blir singlar "på riktigt" förrän i mitten på november.

Foto: TT

Annons