ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Brolins ex-make visar upp nya boendet – bekräftar flytten

21 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Jesper Rodhborn och Anna Brolin
Tidigare i år ansökte Anna Brolin och Jesper Rodhborn om skilsmässa. Nu bekräftar ex-maken Jesper flytten och visar upp det nya boendet.
Annons
Anna Brolin om pussbilden med Maria ForsblomBrand logo
Anna Brolin om pussbilden med Maria Forsblom

Tidigare i år kom nyheten att programledaren Anna Brolin, 42, och maken Jesper Rodhborn, 47, skiljer sig efter 9 år som gifta. I ett inlägg på Instagram berättade det forna paret att de skiljs åt som vänner och poängterar att sönerna Elton, 7, och Lionel, 4, är det viktigaste.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev ex-makarna i ett gemensamt inlägg på Instagram.

Ex-makarna Anna och Jesper resa tillsammans

Att få ihop livet som småbarnsförälder och journalist är inte alltid lätt, Anna har tidigare pratat om att det är en svår balansgång mellan familje- och arbetslivet.

– Jag tror det är väldigt svårt med balans när man har småbarn och jobb. För mig är nyckeln närvaro. Att vara så närvarande jag kan i den mån det går, berättade Anna för Amelia.

Annons

Trots att Anna och Jesper har gått skilda vägar har ex-makarna umgåtts mycket tillsammans med barnen. Och under sommaren har hela familjen varit på semester, bland annat till Gotland och nu senast Kanarieöarna.

Är otroligt tacksam för familjedagarna denna sommar. Idag var en sån dag.”, skrev Jesper på sin Instagram efter familjens härliga semester på Gotland.

Annas ex-makes nya bostaden – efter skilsmässan

Det har gått sex månader sedan ex-makarna skickade in skilsmässoansökan, det betyder att betänketiden löpt ut och att de nu offentligt är skilda. Och nu visar Jesper upp det nya boendet på sin Instagram.

Annons

”Ni som vet, vet”, skriver Jesper och delar med sig av bilder på sitt nya hem.

Annons

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons