Anna Brolin återförenad med ex-maken – 4 månader efter skilsmässan

02 aug, 2022 
TV4-profilen Anna Brolin återförenas med ex-maken.
För en tid sedan gick hon och Jesper Rodhborn skilda vägar.
Nu syns de tillsammans igen – se de härliga bilderna här!
Annons
6 saker du vill veta om Anna Brolin
6 saker du vill veta om Anna Brolin

Sportjournalisten och programledaren Anna Brolin, 42, är en populär profil på TV4 hon syns i både Farmen och i Efter fem.

I det folkkära tv-programmet Efter fem arbetar hon tillsammans med välkända profiler så som Henrik Alsterdal, 42, Maximilian Artell, 30, Tilde de Paula, 48, och Axel Pileby, 35.

Anna Brolin och ex-maken Jesper Rodhborn

Utanför tv-rutan lever Anna ett vardagligt familjeliv. Den populära sportjournalisten har varit tillsammans med ex-maken Jesper Rodhborn, 47, och tillsammans har de sönerna Lionel, 7, och Elton, 5.

I våras meddelade paret att de gick skilda vägare efter nio år som gifta. De meddelade skilsmässan i ett gemensamt inlägg på Instagram.

”Vår största kärlek och lycka är våra två underbara pojkar. Så kommer det alltid vara. Och det är dom som är vårt största fokus när vi gemensamt beslutat att gå från att vara föräldrar som är gifta till vara föräldrar som är vänner.”, skrev de tidigare makarna då.”

Annons

Beslutet efter skilsmässan med ex-maken

Efter skilsmässan prioriterade paret barnen i första hand.

Vidare skrev de:

Eftersom barnen är det i särklass viktigaste för oss så kommer detta inte kommenteras vidare och det hoppas vi kan respekteras.

Anna har tidigare pratat om svårigheterna kring att hitta en balansgång mellan att vara småbarnsförälder och arbeta som journalist på TV4, vilket hon berättade om i en intervju för Amelia.

– Jag tror det är väldigt svårt med balans när man har småbarn och jobb. För mig är nyckeln närvaro. Att vara så närvarande jag kan i den mån det går, berättade Anna för Amelia.

Anna Brolin och Jesper Rodhborn återförenade

Att ex-paret prioriterar sina barn har nog inte undgå någon. Anna och Jesper publicerade nyligen bilder tillsammans på hela familjen, när de umgås på Gotland.

Oändligt tacksam för dessa gotlandsdagar! Konsert på Fårö - taaaack Mia Rodhborn, paj i Ljugarn taaaack Gunilla Larsson och Sylve och familjemiddag i Tofta taaack Jesper Rodhborn. Gotland at it’s best så att säga.”, skriver Anna på Instagram.

Annons

Även Jesper har delat ett inlägg på Instagram där han skriver.

Är otroligt tacksam för familjedagarna denna sommar. Idag var en sån dag.

Men om Anna och Jesper har hittat kärleken tillbaka till varandra är fortfarande oklart.

FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons