Anna Ankas ord om sorgen över barnen – efter vårdnadstvisterna

Anna ankas nya ord om förlorade vårdnaden om barnen
Den svenska Hollywoodfrun Anna Anka har inte träffat sina två barn på flera år efter att hon förlorat vårdnaden om dem i olika vårdnadstvister. Nu berättar hon om sorgen och saknaden efter barnen.
Annons

Anna Anka, 48, slog igenom när hon syntes i den första säsongen av TV3:s Svenska Hollywoodfruar 2009. Då visade hon upp sitt glamourösa liv tillsammans med dåvarande maken Paul Anka. Idag ser livet annorlunda ut. Hon delar sitt liv med yngre kärleken David Johansson, och sedan några år tillbaka har hon inte längre vårdnad om sina två barn Ethan och Ellie.

Annons

– 2015 hamnade jag i en giftig strid och en väldigt offentlig vårdnadstvist. Att förlora mina barn gav mig en enorm sorg, tills jag kom till en punkt då jag bara kände tacksamhet och kärlek. Jag var tvungen att lära mig att ”ingen saknas” när vi har dem i våra hjärtan. I det ögonblicket, när jag valde att inte vara ett offer i min historia utan istället mästaren i mitt öde, vände jag mina tragedier till välsignelser, har hon sagt till Hänt i en tidigare intervju.

Anna Anka har sonen Ethan från äktenskapet med Paul Anka och dottern Ellie med ex-maken Lou Yeager. I en ny intervju med norska KK berättar hon nu om känslorna över att ha förlorat vårdnaden om barnen.

Annons

– Jag kommer inte att ljuga för dig. Jag ville bara dö. Du tror inte att något sånt kan hända. Det är en mardröm att ditt barn tas bort från dig över en natt, säger Anna Anka och fortsätter:

– Min första reaktion var misstro. Det var en tuff process. Jag grät varje dag och var arg. Men ilska är egentligen bara sorg. Du känner dig helt ensam och hjälplös i en sådan situation.

Hemma hos Anna Anka står barnens rum orörda, trots att de inte bott där på flera år – vilket prins- och prinsesstemat, och garderoberna fyllda av barnkläder, avslöjar. Barnen är nu tonåringar.

Senast hon såg sonen Ethan var för fyra år sedan, i bilen på väg till skolan.

Annons

– Det sista minnet som Ethan har av mig är att jag pussar honom hej då på morgonen. Efter det så fick han aldrig bli en del av mitt liv igen.

Barndrömmarna med David

Däremot har Anna Anka en dröm om att skaffa barn ihop med nya kärleken David, men hon påpekar också det faktum att hon är 48 år gammal.

– När det kommer till barn har vi pratat om det, jag har inte tiden på min sida men är villig att testa IVF om jag inte kan bli gravid naturligt, har hon förklarat för Hänt tidigare, hon fortsatte:

– Att få barn när man nått ”sin mogna ålder” vore både en fantastisk glädje och något av ett mirakel, som både jag och David hade tagit emot med öppen famn. Det återstår att se vad framtiden ger.

Annons

FOTO: TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…