Annons

Anna Ankas nya liv: ✔︎ Bröllopet ✔︎ Barndrömmen ✔︎ Karriären

Anna Anka med fästmannen David 2019
Vad gör Anna Anka nuförtiden? Exklusivt för Hänt berättar hon öppenhjärtigt om sitt nya liv efter Svenska Hollywoodfruar.
✔︎ Barnplanen med 19 år yngre fästmannen.
✔︎ Bryter tystnaden om när och hur de gifter sig.
✔︎ Framtiden i Svenska Hollywoodfruar efter storbråket.
Annons
Annons

För tio år sedan slog Anna Anka, 48, ner som ett bombnedslag i svensk tv. Det var då hon debuterade i TV3:s realityserie Svenska Hollywoodfruar och visade upp sitt lyxiga och glamourösa liv bredvid sin dåvarande make, 29 år äldre Paul Anka. Anna höll inte igen i synkarna under inspelningen, hennes kontroversiella uttalanden blev oräkneliga rubriker.

Sedan de utspelen har det runnit en hel del vatten under broarna för Anna Anka, och i dag ser hennes liv helt annorlunda ut mot vad det gjorde 2009. Nu är hon aktuell med ett helt nytt hälsoföretag; Anna Anka Wellness. Hela idén är sprungen ur Anna Ankas sorg i att ha förlorat sina barn i en lång och dyr rättstvist.

– 2015 hamnade jag i en giftig strid och en väldigt offentlig vårdnadstvist. Att förlora mina barn gav mig en enorm sorg, tills jag kom till en punkt då jag bara kände tacksamhet och kärlek. Jag var tvungen att lära mig att ”ingen saknas” när vi har dem i våra hjärtan. I det ögonblicket, när jag valde att inte vara ett offer i min historia utan istället mästaren i mitt öde, vände jag mina tragedier till välsignelser.

Dela på:
Annons
Laddar nästa artikel…