Anna Ankas 20-åriga dotter Ellie Yeager bryter tystnaden – nya orden

ELLIE YEAGER, ANNA ANKA

Den svenska hollywoodfrun Anna Anka var har två barn – hon har förlorat vårdnaden om båda. Sedan vårdnadstvisten har det varit tyst från barnens håll.
Nu visar dottern Ellie upp lyckan efter den långa frånvaron.
0:40

Efter reklamen: Här anländer kungafamiljen till Polar Music Prize

(0:40)

Slå på ljud

Anna Anka, 51 fick sitt stora genombrott när hon medverkade i Svenska Hollywoodfruar. I programmet fick man följa fruarnas lyxiga och glamourösa liv i Los Angeles. Anna Anka var en hollywoodfru som var inblandad i många bråk under sin tid i programmet och man fick ofta se henne tjafsa med profiler som Gunnilla Persson, 63 och Maria Montazami, 56.

Före succéserien på TV3 hade hon haft statist roller i klassikern Dum & Dummare och i det berömda programmet livvakter på stranden, Baywatch.

Hon var tidigare gift med Louis Yeager under en månads tid och tillsammans fick de dottern Ellie Yaeger, 20. Hon jobbade senare som personlig tränare på ett gym och det var under den perioden som hon träffade ex-maken Paul Anka, 80. Ex-paret gifte sig och fick tillsammans sonen Ethan, 17.

Breaking
Skådespelaren inlagd på sjukhus: ”Hög på morfin”

Ellie visar upp sin pappa Louis

Ett år efter sin första säsong av Svenska hollywoodfruar skilde sig Paul Anka och Anna Anka. I en uppmärksammad rättstvist förlorade Anna vårdnaden om sonen. Men det var inte första gången. Hon hade nämligen även förlorat vårdnadskampen mot sin ex-man Louis Yaeger om dottern Ellie.

På instagram visade hon upp sin pappa Louis och det går inte att bortse från likheterna mellan de båda. Det är ett bildspel från vad som ser ut att vara en ridtävling, och på den sista bilden kan man se Louis klappa om hästen som Ellie rider på. Ett fint sätt att visa sitt stöd för dottern.

5 snackisar från veckan som gått

Se klippet här!

Bryter den långa tystnaden – nu visar hon upp lyckan

Det har gått ett tag sedan Ellie senast delade något på sin Instagram med fokus på sitt tävlande i ridning. Men nu har hon äntligen valt att uppdaterat sina nyfikna följare om hur det har gått för henne den senaste tiden.

Kentucky II, Iceman De Muze hoppade till en 5:e plats i U25 Grand Prix, 5:e på 1.45 p&s samt en 12:e plats på 1.40! Illusion CL hoppade bra i låga A/O:s och slutade 11:a i klassikern! Tack alla för två fantastiska veckor!”, skriver hon på på Instagram.

Hon visar ett bildspel med flera bilder där hon hoppar över hinder med sina hästar och det ser ut att gå bra för Ellie Yaeger. Lycka till i nästa tävling!

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, INSTAGRAM

SENASTE NYTT!