LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anna Ankas 20-åriga dotter Elli visar upp okända pappan – se bilden här

07 maj, 2022 
ANNA ANKA, ELLI YEAGER
Hollywoodfrun Anna Anka har två barn – som hon har förlorat vårdnaden över. Sonen Ethan har hon med ex-maken Paul Anka, men vad kanske inte så många vet är att dottern Elli har hon med en annan man.
Nu visar dottern Elli upp sin pappa!
Annons
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”Brand logo
Anna Ankas öppna brev till Elena Belle efter makens död: ”Det är upp till oss”

Anna Anka, 51, slog igenom stort när hon var med i realityserien Svenska Hollywoodfruar på TV3.

Trots att livet i Los Angeles oftast ser ut att vara frid och fröjd så har Anna Anka inte haft det helt lätt de senaste åren. 2010 skilde hon sig från dåvarande maken Paul Anka, 80, och inte lång tid efteråt inleddes en vårdnadstvist om den gemensamma sonen Ethan, 16. Senare kom beskedet från domstolen att exmaken fick enskild vårdnad om sonen.

– Det finns en domstolsorder som säger att jag ska träffa min son och att det är upp till mig och Paul när jag ska träffa mitt barn. Men anledningen från början var att han inte ville att jag ska ha kontakt med min son, har Anna Anka tidigare sagt i Fördomspodden.

Annons

Anna Anka om förlusten med barnen

Anna Anka har sedan tidigare även förlorat sin äldsta dotter Elli, som nu hunnit bli myndig. Hon bor sedan 5,5 år tillsammans med sin pappa Lou Yeager, efter en del konflikter som till slut ledde till att de fick mötas i domstol.

Hollywoodfrun har tidigare berättat för Hänt att hon inte har haft kontakt med dottern på många år, detta av oro för hur Ellis pappa ska reagera.

– Rädslan att bli anklagad igen för falska anklagelser är anledningen till varför jag inte vågar ta någon kontakt, sa hon då.

Anna Anka gick då i terapi och i Framgångspodden berättade hon att hon var tacksam för allt som hänt trots allt.

– För att jag fick lära mig att det är fördelar med att jag förlorade barnen. När fördelar och nackdelar är lika så känner du inte de här känslorna för då är du neutraliserad, säger hon.

Dottern Elli visar upp okända pappan

Något som kanske inte heller så många visste är att barnen Elli och Ethan inte har samma pappor. Nu visar Elli upp sin pappa Lou och på bilden kan man se att far och dotter är väldigt lika varandra.

I ett inlägg på Instagram visar hon upp hur sportlovet firas och det är tillsammans med pappa Lou!

FOTO: Olle Sporrong/EXP/TT, Peter Bregg

Annons