ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Därför ersätts Hanna Hedlund av av systern Lina i Hellenius hörna

31 okt, 2021 
Johanna Alm
David Hellenius och Hanna Hedlund
Hanna Hedlund brukar vanligtvis vara sångerska i Hellenius hörnas husband.
Men under fredagens program ersattes hon plötsligt av systern Lina Hedlund.
Nu berättar David Hellenius om beslutet.
Annons
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längdBrand logo
Hanna Hedlunds chock efter upptäckten om Pernilla Wahlgrens längd

Hellenius hörna har kommit att bli ett populärt underhållningsprogram på söndagskvällarna. Med David Hellenius som programledare för talkshowen bjuds det ofta på skratt och intressanta djupdyk i de olika gästernas liv.

I veckans program var det Molly Sandén och Stefan Löfven som gästade studion, och i vanlig ordning varvades samtalen med humor och allvar.

Hanna Hedlund om att vara sångerska i Hellenius hörnas husband

Under varje säsong har Hellenius hörna ett husband och personen som är sångerska i husbandet i år är ingen mindre än Hanna Hedlund.

Hanna har nämligen varit en del av husbandet sedan 2019 och när hon besökte P4 Gävleborg berättade hon om sin roll i programmet.

– Jag är främst sångerska i husbandet på Hellenius hörna från och med den här säsongen. Och ja, lite mer pratig sångerska kanske än vad man är van vid i såna här program. Jag kommer väl att prata lite i alla fall, inte bara sjunga. Så kan man väl säga att min roll är, sa hon då.

Annons

Därför ersätts Hanna Hedlund i Hellenius hörna

Men under söndagens program var det lite speciellt. Hanna som vanligtvis brukar vara på plats i studion var nämligen inte där, och istället var det hennes syster Lina Hedlund som tog ton.

Anledningen till att Hanna inte kunde vara på plats är helt enkelt för att hon är på turné med Pernilla Wahlgren och resten av Hybris-gänget. Något som också David berättade under sändningen.

– Hanna Hedlund är inte här ikväll. Hon är på turné så lillasyrran Lina Hedlund är. Så härligt att ha dig här. Är ni lika varandra du och Hanna eller kan vi förvänta oss något nytt Lina?, sa David då varpå Lina svarade kaxigt:

– Alltså jag är lite yngre, lite snabbare och lite glittrigare.

Till Hänt berättar Lina även om inhoppet:

”Kändes framförallt bra att kunna ställa upp på kort varsel! Och att det blev ett smidigt inhopp eftersom jag känner alla i bandet och David mfl i produktionen. Det va kul! Det är 100% Hannas jobb (och hon är så grym där!!) och bara kul att ha möjlighet att kunna hjälpa till när scheman krockar.”

FOTO: TV4 Play/Instagram, Malou efter tio/TV4 Play

Annons