Gunilla Perssons ilska efter kommentarerna om mamma Iris

Gunilla Persson

Gunilla Persson står sin mamma Iris väldigt nära.
Men nu rasar Hollywoodfrun efter att hennes följare kommenterat en hel del om hennes mamma.
”Bara för er att sticka härifrån”, skriver hon.
Fem citat från Gunilla Persson vi aldrig glömmer
Slå på ljud

Gunilla Persson blev ett känt ansikte för svenska folket när hon medverkade i realityprogrammet Svenska Hollywoodfruar. Där fick tittarna följa Gunillas liv i den kändistäta staden samtidigt som de även fick lära känna hennes dotter Erika Persson och mamma Iris Persson.

Iris bor nämligen hemma hos Gunilla då Gunilla för drygt tio år sedan tog över vårdnaden av sin mamma. Idag står de varandra väldigt nära och Gunilla gör sitt yttersta för att Iris ska få ett så bra liv som möjligt, trots de tuffa omständigheterna.

Hollywoodfruns skräckupplevelse med mamma Iris

Men det har inte varit helt enkelt. I ett inlägg på Instagram berättar Gunilla om en tuff upplevelse som hände för för ett tag sedan.

”Mitt uppvaknande tidigt på torsdag morgon var förfärligt. LVN som jag hade hyrt meddelade mig att hon hade dragit ut sonden av misstag och detta hemska hände mamma en gång till! Hon fördes med ilfart till sjukhuset. Läkaren på sjukhuset fick gudskelov in en ny sond direkt. Den här bergochdalbanan jag lever i liknar inget annat jag någonsin upplevt tidigare. Det är knappt så man vågar sova på nätterna. Mamma fick lyckligtvis komma hem igen nästan omedelbart och det kändes i alla fall skönt”, skrev hon då.

Gunilla Perssons ilska efter följarnas ord om mamma Iris

Men efter att Gunilla har delat med sig av sin och Iris upplevelse har hon inte bara fått snälla kommentarer. I ett inlägg på Instagram ryter hon nu ifrån på skarpen efter följarnas ord.

”Jag vill att alla ni som spekulerar och säger att det är mamma som drar ut den ur näsan för att hon vill få slut på allt tar och sticker härifrån. Ni säger att jag anklagar personalen när det var sköterskan själv som väckte mig och talade om att hon av misstag dragit ut sonden”, skriver hon och fortsätter:

”Min Instagram är till för vänner och fans som gillar mig och min familj. Folk som förstår hur mycket jag kämpar för min mammas överlevnad och idag skiner mamma som solen igen av lycka över att vara hemma hos mig. Alla ni som kritiserar - ta och försvinn och kom aldrig tillbaka hit om ni inte ber mig om ursäkt förstås. Och jag behöver definitivt inte följare som anser att det är bäst att mamma ska dö. Kan ni tänka er någon anledning varför jag ska behöva läsa sådana kommentarer? Det är bara för er det gäller att sticka härifrån, avlägsna er så fort ni möjligen kan.”

LÄS OCKSÅ: Pernilla Wahlgren hånas efter bilden på Christian Bauers gest

LÄS OCKSÅ: Bianca Ingrosso i sexbråk med Hanna Ferms pojkvän Johan

FRÅN FÖRSTASIDAN