Anitha om skilsmässan: "Som att kasta bensin på elden"

Anitha om skilsmässan: "Som att kasta bensin på elden"

Anitha och Calle Schulman var gifta i fem år innan deras skilsmässa var ett faktum hösten 2016. Nu avslöjar Anitha att de tagit avstånd från varandra – genom att blockera varandra på sociala medier.

Under hösten 2017 basunerade Antiha, 39, och Calle Schulman, 37, ut sin skilsmässa. De hade då varit gifta i fem år och har barnen Penny och Tom-Allan tillsammans.

I början av 2017 har båda dock avslöjat att de funnit kärleken igen – Calle var först med att presentera sin nya flickvän Sandhra Johnsson, och för bara några veckor sedan bröt Anitha tystnaden om sin pojkvän Joel Åhlén-Nyström i en exklusiv intervju med Hänt.

– Vi är jättekära och vi har hållit det hemligt för att skapa en ärlig bild av varandra. Vi ville lära känna varandra, berättade hon då.

I nya avsnittet av podcasten “Freakshow” med Messiah Hallberg och Jakob Öqvist berättar Anitha nu om hur hon och Calle gick vidare efter skilsmässan – genom att ta avstånd från varandra. Framför allt på sociala medier.

– När vi separerade blockerade vi varandra som en säkerhetsgrej. Det blev lite som att kasta bensin på elden. Men ibland kan man inte hålla sig utan går in och lurkar och förfäras, säger hon.

Anitha skrattar dessutom på frågan om det lätt blir en tävling med exmaken om att visa upp sin nya kärlek på sociala medier:

– Jag tror någon i vår relation har slagit sig på den. En leder kärleksligan, säger hon och menar att Calles nya flickvän varit mer frekvent i flödet än Joel.

Exmakarna har dock setts tillsammans med sina nya kärlekar. Detta när dottern Penny firade sin skolavslutning.

– På skolavslutningen hade vi båda med våra nya, det gick jättebra. Det var Penny som hade önskat det, avslöjar Anitha.

LÄS OCKSÅ: Nya flickvännens avslöjande nakenbild med Calle Schulman

LÄS OCKSÅ: Anitha Schulman: Därför skilde jag mig från Calle

FOTO: Ibl

SE OCKSÅ: Här hyllar “Mammorna”-skådisarna  sina egna mammor: 

Här hyllar stjärnorna sina mammor
Slå på ljud

FRÅN FÖRSTASIDAN