ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Melinda JacobsAlla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastet

Angelos ord om Bachelorette-Julia och Carls romansrykte

15 jan, 2022 
JULIA FRANZÉN, CARL BENGTSSON, ANGELO JOVIC
Angelo Jovic och Carl Bengtsson var två av killarna som sökte kärleken i Julia Franzén i Bachelorette 2021.
Nu i efterhand har Julia skickat en ros till Carl och nu berättar Angelo för Hänt om hur han känner för det.
Annons
Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet härBrand logo
Julia Franzéns nya kille efter Bachelorette – Se klippet här

Bachelorette 2021 blev en omtalad historia, både för vad som hände i programmet men även för allt som faktiskt hände efter.

Det slutade med att Julia Franzén, 31, gav sin sista ros till Jesper Guldbrandsen, 33. Men efter programmet kom hon hem och insåg att hjärtat klappade hårdare för den andra finalisten Felix Almsved, 30.

Men när nyheten var ute att Julia dejtar Felix så började rykten florera om att han dejtat andra tjejer samtidigt och i intervjuer uttryckte Felix att han och Julia bara var vänner. Sedan dess har det varit en kylig stämning mellan dem och båda har gått ut på sociala medier och förklarat sin syn på saken.

Angelo Jovic om att vara med i dejtingprogrammet True love

Angelo Jovic, 32, var en av killarna som sökte till Julia i Bachelorette och det märktes snabbt att det fanns kemi mellan dem. Dessvärre blev det ingenting mellan duon och Angelo åkte hem och kände då för att tacka ja till dejtingprogrammet True love på Discovery+.

Annons

– Jag tackade ju ja till ett annat program efter att hon valt att inte ha kvar mig. Egentligen tackade jag nej till True love i början, men sedan kände jag att varför inte, det kan vara en kul grej att prova det också. Så då tog jag det beslutet när jag åkte ut. Det vet Julia om, förklarar Angelo för Hänt.

TRUE LOVE
Angelo fick upp ögonen för Carro under inspelningarna av True love.

Nu i efterhand har Julia fått frågor från sina följare om de andra killarna som hon dejtade i Bachelorette. Bland annat har hon fått frågan vem hon tyckte var snyggast och svaret blev Angelo.

En annan person som följarna också gillar att fråga Julia om är hur det blev med Carl Bengtsson, 35. Det är många följare som uttryckt sin önskan om att Julia ska börja dejta Carl nu. Därför blev dessa följare nog överlyckliga när Julia valde att skicka en ros till Carl förra veckan.

Annons

Så tycker Angelo om en relation mellan Carl och Julia

Angelo och Carl kom varandra väldigt nära under inspelningarna av Bachelorette och än idag hörs de ofta.

– Vi är nära vänner skulle jag säga. Om han mår dåligt eller om jag mår dåligt över något så finns vi alltid för varandra om man säger så. Carl blev min bästa vän, Markus också, säger Angelo till Hänt.

Tror du att Julia och Carl skulle bli ett bra par?

– Alltså faktiskt, de klickar ju jävligt bra. De har samma humor, de har alltid kul med varandra. Absolut att de skulle passa, säger Angelo till Hänt och fortsätter:

– Jag vet att de höll lite kontakt men sedan vet jag inte hur seriöst det var, men jag vet att de har haft kontakt och sådär efteråt. Så de klickar ju jättebra och de har jättekul tillsammans. Även om Carl tog lite tid på sig att öppna upp sig, men de var ju jättefina tillsammans.

Det verkar som att Julia och Carl setts även efter programmet, men Angelo är dock inte helt säker.

– Jag tror att de har setts efter programmet, men jag är inte helt hundra där faktiskt. Det var ett tag sedan jag pratade med honom om just Julia.

FOTO: TV4, DISCOVERY+

Annons