Anders Timell visar upp resultatet efter renoveringen av lägenheten

Anders Timell, nya lägenheten på Östermalm

Anders Timell och familjen har en stor flytt framför sig!
Nu visar han upp bilderna efter renoveringen av våningen på Östermalm i Stockholm.
Ellen Taylor om pappa Tareq Taylors hemlighet: ”Sjungit i duschen”
0:52

Efter reklamen: Ellen Taylor om pappa Tareq Taylors hemlighet: ”Sjungit i duschen”

(0:52)

Slå på ljud

Radio-profilen och krögaren Anders Timell, 47, och hustrun Charlotte Wiktorsson, 40, har nyligen införskaffat sig en ny våning på Östermalm i Stockholm.

Tillsammans med deras två barn Julie, 4, och Ellie, 2, har de nu tagit sitt pick och pack och flyttat ifrån Rörstrandsgatan in till Östermalm. Men innan det nya boendet var redo att flyttas in i så skulle en del renovering genomföras – och nu visar Anders upp resultatet av detta på sin Instagram.

Där bor familjen under den stora renoveringen

När Anders först berättade om den kommande flytten så var det när han efterfrågade en flyttfirma på sin Instagram. Där svarade han även på frågorna som flera av hans följare hade kring flytten – bland annat vart de befinner sig medan den nya lägenheten genomgår renovering.

Och det visade sig att hela familjen hade tagit in på ett lägenhetshotell på Gärdet i Stockholm.

– Här har vi det toppen. Vi bor på ett lägenhetshotell, vi är inte riktigt redo att flytta in till den nya lägenheten, eller våningen, sa Anders på Instagram story och fortsatte:

– Nu är det många som har hört av sig och frågat ”var är ni någonstans, varför har ni inte flyttat in”, nä vi har inte gjort det än för att vi har en del saker att fixa med. Så vi har flyttat in i ett lägenhetshotell på Gärdet och har det toppen. Här ska vi vara ett tag.

Bilderna efter renoveringen av nya våningen

När Anders senast visade upp lägenheten var många av väggarna klarblåa och han berättade då att dessa väggar skulle målas om – ett arbete som nu ser ut att vara så gott som klart!

Anders Timells Instagram-story

Anders Timells Instagram-story

Anders Timells Instagram-story

Anders Timells Instagram-story

FRÅN FÖRSTASIDAN