Anders Timell visar upp nya lyxlägenheten – se första bilderna här

Anders Timell

Anders Timell, hustrun Charlotte Wiktorsson och döttrarna har flyttat. Nu visar Anders upp den nya lyxlägenheten på Östermalm.
Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”
0:37

Efter reklamen: Melinda Jacob om flytten: ”E-Type får flytta på sig”

(0:37)

Slå på ljud

År 2018 gifte sig radioprofilen och krögare Anders Timell, 57, med 17 år yngre hustrun Charlotte Wiktorsson, 40. I december år 2017 föddes parets första dotter Julie, 4, och år 2020 växte familjen ytterligare när dottern Ellie, 2, kom till världen.

Nyligen avslöjade Anders att han och familjen flyttar från lägenheten på Rörstrandsgatan. Och nu kommer de första bilderna inifrån den stora lägenheten på Östermalm.

Dit flyttar Anders Timell och hustrun Charlotte Wiktorsson

På Instagram berättade Anders om flytten när han efterlyste en flyttfirma. Men innan han och familjen kan boa in sig i nya lägenheten så flyttar de in på ett lägenhetshotell på Gärdet.

– Här har vi det toppen. Vi bor på ett lägenhetshotell, vi är inte riktigt redo att flytta in till den nya lägenheten, eller våningen, sa Anders på Instagram story och fortsatte:

– Nu är det många som har hört av sig och frågat ”var är ni någonstans, varför har ni inte flyttat in”, nä vi har inte gjort det än för att vi har en del saker att fixa med. Så vi har flyttat in i ett lägenhetshotell på Gärdet och har det toppen. Här ska vi vara ett tag.

Som tur flyttar familjen närmre Anders restaurang Taverna Brillo vid Stureplan, de kommer nämligen bo bara några minuter från shoppinggallerian Fältöversten på Karlaplan.

– En och en halv minuts gång från där vi ska bo ligger Fältöversten, berättade Anders på sin Instagram.

Anders Timell visar upp nya lyxlägenheten

Nu har Anders och familjen äntligen fått nycklarna till sitt nya hem, men det verkar vara en hel del som ska fixas innan de kan flytta in.

På Anders Instagram får hans följare nu en glimt av den nya lägenheten på Östermalm. I en story gör Anders en snabb rundtur och berättar bland annat att väggarna som just nu är blåa ska få ny färg.

FOTO: INSTAGRAM, Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN