anders timell

Dit flyttar Anders Timell – bekräftar lyckan: ”Minuts gång från...”

Anders Timell.

Krögaren Anders Timell har under en tid bott på hotell med familjen. Det pågrund av en pågående flytt.
Nu visar han upp bilder på den nya lägenheten.
Gert Fylkings kritik mot RIX MorronZoo: "Orkar inte med flabbet"
1:09

Efter reklamen: Gert Fylkings kritik mot RIX MorronZoo: "Orkar inte med flabbet"

(1:09)

Slå på ljud

Radioprogramledaren och krögaren Anders Timell, 57, och hustrun Charlotte Wiktorsson, 40 har varit gifta sedan 2018. Tillsammans har de döttrarna Julie, 4 och Ellie, 2.

I 14 år kunde vi höra Anders i radioprogrammet ”Gry & Anders med vänner” på Mix Megapol, tillsammans med kollegan Gry Forssell, 49. Men under vintern 2018 meddelade han att han inte skulle förlänga sitt avtal med radiokanalen, vilket lämnade många lyssnare besvikna.

Vid sidan av radiojobbet drev Anders några av Stockholms mest populära restauranger, Riche och Teatergrillen. Vid samma tidpunkt som han valde att lämna Mix Megapol, valde han även att avsäga sig sitt arbete på de båda restaurangerna. Till Aftonbladet berättade han dock att det inte var det sista vi skulle se av honom i restaurangbranschen.

Detta var ett löfte som Anders höll, för en tid sedan tog han nämligen över rodret på den populära restaurangen Taverna Brillo, invid Stureplan i Stockholm.

Anders och familjens inflytt på hotell i Stockholm

Det är inte bara karriären som tuffar på för Anders. På Instagram har han delat med sig om familjens pågående flytt. Anders avslöjade nyheten om flytten när han efterlyste en flyttfirma som kunde hjälpa familjen redan veckan därpå. Men vart flyttlasset skulle gå behöll han hemligt.

Anders har fortsatt uppdatera om flytten i flertalet kryptiska stories på Instagram. Nyligen berättade han att familjen behövt mellanlanda på ett lägenhetshotell på Gärdet tills dess att den nya lägenheten är klar.

– Här har vi det toppen. Vi bor på ett lägenhetshotell, vi är inte riktigt redo att flytta in till den nya lägenheten, eller våningen, säger Anders Timell på Instagram story och fortsätter:

– Nu är det många som har hört av sig och frågat ”var är ni någonstans, varför har ni inte flyttat in”, nä vi har inte gjort det än för att vi har en del saker att fixa med. Så vi har flyttat in i ett lägenhetshotell på Gärdet och har det toppen. Här ska vi vara ett tag.

Första bilderna inifrån nya Östermalmsvåningen

Hans följare har varit väldigt nyfikna på vart familjen skulle bosätta sig härnäst. Och under lördagseftermiddagen fick de äntligen svaret de väntat på. På sin Instagram-story visar han nämligen upp sina två exalterade döttrar utanför porten till den nya lägenheten.

– Titta vad exalterade de är, det är vår nya uppgång, säger han och filmar in i trapphuset.

Storyn fortgår och Anders ger sina följare en rundtur i den nya tomma lägenheten, som har både kakelugn och fiskbensparkett.

Anders Timells nya lägenhet 2

Anders Timell visar upp sin nya lägenhet.

FOTO: INSTAGRAM
Anders Timells nya lägenhet 3

Dit flyttar Anders Timell.

FOTO: INSTAGRAM
Anders Timells nya lägenhet

Anders Timells lägenhet.

FOTO: INSTAGRAM

I nästa sekvens, bara några minuter senare, avslöjar han var den nya lägenheten ligger, när familjen befinner sig i shoppinggallerian Fältöversten på Karlaplan.

– En och en halv minuts gång från där vi ska bo ligger Fältöversten, säger han.

FOTO: INSTAGRAM, Eero Hannukainen/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN