Anders Timell flyttar med hustrun Charlotte – egna orden om beslutet

Charlotte Wiktorsson och Anders Timell.

Efter skilsmässodramat förra året avslöjar nu Anders Timell att han flyttar från lägenheten tillsammans med 17 år yngre hustrun Charlotte Wiktorsson och döttrarna.
Därför stoppas Bagges flytt till slottet: "Sover på soffan"
0:55

Efter reklamen: Därför stoppas Bagges flytt till slottet: "Sover på soffan"

(0:55)

Slå på ljud

Radioprofilen och krögaren Anders Timell, 57, har sedan 2018 varit gift med 17 år yngre hustrun Charlotte Wiktorsson, 40. Året innan bröllopet föddes parets dotter Julie, 4, i december 2017. Tre år senare, år 2020, kom även dottern Ellie, 2, till världen.

Men livet har gått lite upp och ned för Anders och Charlotte de senaste åren och nu avslöjar Anders att de flyttar från lägenheten i Stockholm.

Ansökte om skilsmässa – drog tillbaka ansökan

Sommaren 2021 kom nyheten att Anders och Charlotte skiljer sig efter tre år som gifta. Det var Expressen som kunde avslöja nyheten efter att ha tagit del av paret skilsmässoansökan från Stockholms tingsrätt.

”Charlotte Wiktorsson har ansökt om skilsmässa efter tre år som gifta, det framgår av handlingar i Stockholms tingsrätt. Enligt handlingar som skickades in till Stockholms tingsrätt ska paret nu gå skilda vägar”, skrev Expressen då.

Men bara månader senare syns paret på en semester tillsammans, då med vigselringarna på och senare kunde man konstatera att paret dragit tillbaka sin skilsmässoansökan.

När Anders gästade podcasten Bathinas skilda möten berättade han om den tuffa tiden med hustrun.

– Och hur är det med Lottie, det har varit lite upp och ner, frågade Bathina Philipson i podden.

– Det är okej, de är tufft att ha två små barn men vi kämpar på, jag älskar Lottie, svarade Anders.

Anders flyttar – beslutet med 17 år yngre frun Lottie

Paret har nu lagt skilsmässan bakom sig och nyligen kom en stor nyhet från paret – familjen flyttar från lägenheten i Stockholm. Det avslöjade Anders på sin Instagram när han efterlyste om en flyttfirma som kan hjälpa familjen att flytta nästa vecka, men varför eller var flyttlasset ska gå nämner inte Anders.

– Jag har typ aldrig flyttat i hela mitt liv, det är 33 år sen sist. Hjälp! Är det någon av er som har koll på någon flyttfirma och även flyttstäd så skulle vi vara väldigt betjänta av det. Snälla skriv till mig och oss, vi behöver tips. Hjälp!, säger Anders på Instagram story.

Men innan flytten hinner familjen ha ett sista födelsedagskalas i lägenheten och skapa lite nya fina minnen i det gamla hemmet. Det är nämligen Anders yngsta dotter Ellie som fyller 2 år och det har pyntats med girlanger inför kalaset.

– Det blir hennes sista födelsedag på Rörstrandsgatan, så fint ju, säger Anders i en Instagram Story.

Hänt har sökt Anders Timell för en kommentar.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN