Starka reaktioner efter Anders Pihlblads bild med Pernilla Wahlgren

Anders Pihlblad & Pernilla Wahlgren

Anders Pihlblad är en av Sveriges mest folkkära tv-profiler.
Nu delar han med sig av en bild på honom och Wahlgrens värld-profilen Pernilla Wahlgren – som väcker starka reaktioner hos följarna.
Slå på ljud

Anders Pihlblad har jobbat på TV4 i många år och är vid det här laget en mycket omtyckt profil. De senaste åren har vi kunnat se honom i Nyhetsmorgon och det råder ingen tvekan om att han är en stor favorit bland tittarna.

Genom åren har Anders träffat och intervjuat en hel del kända profiler i Sverige, och en av dem är Pernilla Wahlgren.

Nu delar han med sig av en bild på honom och Pernilla som väcker starka reaktioner hos följarna!

Anders Pihlblad om att jobba med maken Henrik Alsterdal

Anders är gift med TV4-profilen Henrik Alsterdal och i en tidigare intervju med Hänt har Anders berättat vad det bästa med Henrik är.

– Att vi kompletterar varandra så bra. Vi började prata med varandra för 15 år sedan och det samtalet bara fortsätter. Vi har fortfarande så mycket att prata om – det om något är väl ett kvitto på att vi trivs bra ihop, sa han då.

Paret träffades på jobbet och jobbar än idag på samma arbetsplats – något som Anders tidigare har berättat om.

– Vi syns sällan på jobbet även om vi faktiskt jobbar ihop ibland då han är programledare för Nyheterna och jag för Nyhetsmorgon. Jag tror att det är en stor fördel att vi båda är journalister, sa han då innan han utvecklade:

– Ofta är det snabba ryck i det här yrket. Vi har full förståelse om den andre måste rycka in mitt i natten vid en stor nyhetshändelse eller hoppa in för någon annan med kort varsel.

Carolina Gynning stoppad av polisen: ”Grova brottet”

Starka reaktioner efter Anders bild med Pernilla Wahlgren

På Instagram delar programledaren ofta med sig av bilder från sin vardag tillsammans med Henrik och barnen Nike och Erling. Men under veckan delade han plötsligt en bild som fick följarna att stanna till lite extra i scrollandet.

I ett inlägg på Instagram bjuder Anders Pihlblad nämligen på en riktig tillbakablick. På bilden kan man se honom och Wahlgrens värld-profilen Pernilla Wahlgren som tonåringar. I inlägget skrev TV4-profilen:

”Två tonåringar för nåt år sedan… Pernilla Wahlgren är sig lik och den unge reportern (utsänd från Norrköpings Tidningars ungdomssida) ser bekant ut.”

Och i kommentarsfältet är det många som uppskattar den ovanliga bilden på tv-profilerna.

”Underbar bild!!!! Ni är superfina. Och frisyren fixade man ju med fönen. Supertufft som mitt barnbarn säger”, skriver bland annat en person.

Även Pernilla Wahlgren har kommenterat den fina bilden.

”Haha underbar bild!!”, skriver hon följt av emojiis med hjärtögon.

LÄS OCKSÅ: Bonde-Simon Ohlssons första bild på nyfödda dottern Alice

LÄS OCKSÅ: Så är Christian Bauers verkliga relation till Theo Wahlgren

SENASTE NYTT!