TRENDAR JUST NU!Alla ledtrådar i Masked singerRobinson 2024Gift vid första ögonkastetBachelorette 2024Irma Lehtosalo

Starka reaktioner efter lättklädda bilden på Anders Pihlblad och Henrik

03 jul, 2022 
ANDERS PIHLBLAD, HENRIK ALSTERDAL
TV4-profilerna Anders Pihlblad och Henrik Alsterdal är på en välförtjänt semester.
Under resan publicerade de en lättklädd bild.
Något som fick följarna att reagera.
Annons
Henrik Alsterdal om kritiken efter ändringarna i Efter femBrand logo
Henrik Alsterdal om kritiken efter ändringarna i Efter fem

TV4-profilerna Anders Pihlblad, 42, och Henrik Alsterdal, 42, har varit ett par i 16 år. När de började arbeta på TV4 fann de inte bara ett yrke de verkligen fick upp ögonen för – på en personalfest med maskeradtema fick de även upp ögonen för varandra.

Nu är paret gifta och har två barn tillsammans med två vänner. Barnen bor varannan vecka hos sina pappor och varannan vecka hos sina mammor. Något som Henrik till en början kände en viss oro inför.

– Ja, de har aldrig tyckt att det varit konstigt. Flera i deras klass har det likadant. Det har aldrig varit något problem. Vi bor dessutom i Stockholms innerstad vilket jag tror gör en väldig skillnad. De har aldrig fått höra något, men jag hade en liten oro för det innan, sade Henrik till Hänt.

Parets sommarplaner – resan till London

Paret har nyligen varit iväg på en välförtjänt semester – en resa gick till London där Anders har en syster.

Annons

Under midsommar var de ute på resande fot igen och njöt av sommaren i Sverige – närmare bestämt i Hummelvik. På deras Instagram har de generöst delat med sig av sin ledighet som bestått av midsommarfirande och massor av bad.

De ser minst sagt ut att njuta av varandras sällskap och lite uppehåll från tv-rutan. Anders har i ett meddelande till Hänt berättat att Henrik kommer att vara ledig hela sommaren medans han kommer att jobba litegrann men också vara ledig en hel del.

Jag och Henrik kommer hänga varje dag hela sommaren”, skrev Anders till Hänt.

Följarnas starka reaktioner på lättklädda bilden

Under sin vistelse i Hummelvik publicerade paret en bild på Instagram som fick följarna att reagera – närmare bestämt en lättklädd bild när de tog ett kvällsdopp i den underbart vackra skymningen.

Den här bilden är ju fantastiskt fin… Och ni är så snygga att jag höll på att ramla av stolen. Njut av varandra och sommaren!” kommenterar en följare.

WOW! Ni är så tjusiga tillsammans! Skål för er kärlek!” fyller en andra på.

Herregud vilka fina killar!

Bästa paret!

Nu syns paret njuta av en vistelse på Gotland där Anders även kommer att arbeta en del. Något han berättat för Hänt i ett meddelande.

Jag kommer bland annat att göra våra partiledarintervjuer i Almedalen i Visby. Jag är ursprungligen gotlänning och längtar alltid till ön”.

FOTO: Karin Törnblom/TT/Charlotte Brunzell/TT

Annons