Anders Öfvergårds ilska mot Patrik och Nina Arve i Anders knackar på

Anders Öfvergård i Anders knackar på

I veckans avsnitt av Anders knackar på besöker Anders Öfvergård musikern Patrik Arve och hans fru Nina.
Men i programmet gör Anders en upptäckt som får honom att se rött.
”Det här är katastrof”, utbrister han i programmet.

Den femte säsongen av Anders Öfvergårds egna tv-program Anders knackar på är i full gång. I programmet knackar tv-profilen på hos folkkära kändisar för att försöka lösa deras hussituationer, och det tillhör inte till ovanligheten att det ibland uppstår en hel del starka känslor hos både Anders och de han besöker.

I veckans avsnitt hälsar Anders på hemma hos musikern Patrik Arve och hans fru Nina Arve i deras villa. Det är då den folkkäre snickaren ryter ifrån på paret.

Starka reaktioner efter Bachelor-Sebastians ord i tv

Kajsa Bergqvist om ilskan mot Anders Öfvergård

Förra veckan var han på besök hos höjdhoppslegendaren Kajsa Bergqvist och hennes flickvän Josefin Holmqvist. Anders förklarade då för paret att han skulle behöva bygga om deras ena rum till en tvättstuga, något som Kajsa inte höll med om.

Det uppstod då en konflikt mellan programledaren och höjdhoppslegendaren och Kajsa uttryckte även i programmet att hon blev så frustrerad att det gjorde ont i kroppen.

– Åh, det gör ont i hela kroppen. Jag blir så frustrerad att jag nästan känner tårarna trycka innanför ögonlocken på mig, sa hon i programmet.

Anders Öfvergårds ilska mot Patrik och Nina Arve

I veckans avsnitt är det ett nytt hem som Anders besöker. Den här gången är det nämligen dags för Patrik Arve, känd som sångare i bandet Teddybears, och hans fru Nina Arve att få besök av snickaren.

I avsnittet går Anders igenom huset med Patrik och Nina och upptäcker snabbt att de är samlare av rang. Flera kvadratmeter av huset tas nämligen upp av kläder och saker som paret valt att spara som egentligen bara är skräp.

Utöver det upptäcker Anders också att golvbrunnen är sönder och uppmanar därför Patrik till lösa det. Patrik svarar då att han måste hyra in proffshjälp varpå Anders kallar honom larvig.

– Nä, lägg av. Nu är du larvig.

Rundvandringen fortsätter sedan till parets stora garderober där Anders får sig en rejäl chock över hur mycket onödiga grejer de samlat på sig genom åren. Så mycket att han inte vet hur han ska lösa deras situation.

– Det här är ju galet, och det här är ju liksom galet på riktigt. Det här vet jag inte riktigt hur fan jag ska lösa. Det här är inte bra för huset. Det här är katastrof!, utbrister han efter upptäckten.

Anders har dock en förmåga att ställa hårda men realistiska krav på profilerna han besöker, och även i detta fall är det tillslut en nöjd Anders som lämnar parets villa.

LÄS OCKSÅ: Mariette Hansson visar upp första bilden på sonen efter förlossningen

LÄS OCKSÅ: Katia Mosallys ilska efter Sunnys pappa Zafer Taylors utspel i Idol

FOTO: Anders knackar på/Discovery+

Senaste nytt