Anders Kraft bryter tystnaden om kärlekslyckan – så träffade han sin flickvän

Anders Kraft, Malin Roos

Anders Kraft är en riktig veteran som nyhetsankare i TV4. År 2017 gick han och ex-hustrun skilda vägar, efter 17 år tillsammans. Men nu kan Anders avslöja att han funnit kärleken på nytt!
– Alltid gillat henne, säger han.
Jenny Strömstedt och Niklas Strömstedt
Slå på ljud

Anders Kraft, 52, är ett välkänt ansikte för alla som brukar kolla på TV4-nyheterna. Han har nämligen jobbat på kanalen i över 20 år, och än idag trivs Anders mycket bra.

En uppmärksammad händelse i tv-historien var när Anders blev biten av en orm i Nyhetsmorgon. Klippet har blivit en riktig succé på Youtube och än idag får han frågan om hur ont det gjorde.

En annan händelse som också väckte stor uppståndelse var i somras, när Jenny Strömstedt, 48, plötsligt kollapsade under en direktsändning. TV4-tittarna kunde då höra någon ropa ”Jenny? Jenny?” innan kanalen bröt till reklam. Efter reklamavbrottet var Jenny inte kvar i rutan – istället hoppade Anders in, som ändå var på plats i TV4-huset och förberedde sig för 22-nyheterna.

– Det var lite överraskande och ovanligt. Men Jenny mår okej och det är det viktigaste, förklarade han då för Hänt.

Anders fann kärleken efter tuffa skilsmässan

Anders har två döttrar tillsammans med ex-hustrun. Men 2017 valde de att gå skilda vägar, efter 17 år tillsammans – något som var en otroligt tuff tid.

– Det var ju hemskt. Jag vill egentligen inte prata så mycket om det. Men det var som sagt hemskt och hemskt för barnen, säger han till Aftonbladet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Men runt årsskiftet 2017/2018 fann Anders kärleken på nytt. Det var ingen mindre än kollegan och journalisten Malin Roos som fångat hans hjärta.

– Jag är jätteglad över att jag träffade henne. Jag är kär i henne och jag är lycklig med henne. Att man får känna så är fantastiskt.

Anders Kraft, Malin Roos

Anders Kraft och Malin Roos.

Hans Shimoda/TT

Bryter tystnaden om kärlekslyckan

Anders och Malin träffades efter att han tagit kontakt med henne, efter att de träffats några gånger på jobbet.

– Jag tog kontakt med henne. Även om jag inte kände Malin har jag träffat henne några gånger, hon satt bland annat i panelen i ”Nyhetsmorgon”. Jag har alltid gillat henne, sedan visste jag inte hur mycket jag skulle kunna gilla henne, säger han i intervjun.

Anders verkar helt klart lycklig med Malin och nu berättar han hur roligt de har ihop.

– Malin är så rolig och chosefri. Hon är också skamligt söt, men det kan ju alla se. Vi har väldigt roligt ihop, tycker lika om saker och gillar också samma saker. Hon är dessutom så jäkla snäll mot mig. Jag försöker vara mig själv och hon verkar acceptera det.

FOTO: Karin Törnblom/TT, TV4

LÄS OCKSÅ: Kritikstorm mot TV4 efter inslaget i Nyhetsmorgon

LÄS OCKSÅ: Anna Brolin om kattattacken i Efter fem

FRÅN FÖRSTASIDAN