Anna Brolin om kattattacken i Efter fem

Anna Brolin får sig en ordentlig chock när en tjuv dyker upp i Efter Fem.
Nu rasar tittarna mot det dramatiska inslaget.
”Stackarn..”
Slå på ljud

Eftermiddagsprogrammet Efter fem firar snart två år på TV4. Sedan start har Tilde de Paula varit ansiktet utåt för programmet men med tiden har programledarna blivit allt fler. Idag är det bland annat Axel Pileby, 33, Henrik Alsterdal, 40, och Anna Brolin, 39, som styr skutan.

I juni avslöjade dock kanalen att Anna Brolin även tar över rollen som programledare för Farmen efter Paolo Roberto.

Karin Törnblom/TT

– Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar, sa Anna i samband med att nyheten blev känd, sa Anna då i samband med nyheten.

Besked om Anna Brolins framtid

Trots att kanalen hade förvarnat om Annas förehavanden blev tittarna oroliga när de senare under sommaren märkte att Anna saknades i Efter fem. Kanalen var dock snabba med att lugna sina tittare och berättade att Annas frånvaro kommer att bli kortvarig.

”Anna Brolin har spelat in Farmen och är snart tillbaka på Efter Fem”, skrev Mia-Li Hallengren, pressansvarig för Efter fem, i ett mejl till Hänt då.

Mycket riktigt, snart var Anna Brolin tillbaka som vanligt i tv-rutan och sedan dess har man kunnat se henne i så väl Nyhetsmorgon som i Efter fem. I vintras kom kollegan Henrik Alsterdal även med ett glädjebesked då han avslöjade att man i framtiden kommer att kunna spendera sina vardagseftermiddagar med honom och Anna.

”Grym långlunch med min nya tv-fru Anna Brolin! I vår är det vi som rattar Efter fem på torsdagar och fredagar!”, skrev Henrik till en bild på honom och Anna på Instagram då.

Oväntade attacken

Så i veckan var det Henrik och Anna som höll i inslaget Sverige svepet tillsammans. Denna gång pratar det med en riktig tjuv då katten Mommo uppmärksammades för att ha samlat på sig inte mindre än 60 vantar under sina dagliga promenader runt bostadskvarteret. Att Mommo försöker fly undan sitt ansvar för stölderna är dock tydligt då hon under videosamtalet med sin matte plötsligt biter henne i handen – något som förvånar Anna.

Under den dramatiska händelsen är ”va” det enda den förvånade Anna kan få ur sig till följd av skratt. Henrik lyckas dock samla ihop sig och säger:

– Bet den dig nu?

Bettet verkar dock inte ha tagit speciellt hårt då intervjun kan fortsätta utan Mommo i bild. Inslaget har dock fått tittarna att reagera allt kraftigare då de menar att en katt inte bör hållas på det sättet som Mommo gjorde.

”En katt som mår bra gör inte så”, skriver en tittare medan en annan kritiserar ljudnivån på TV4-profilerna.

”Katter vill ej vara där.. stackarn, som de skriker och pratar högt där på 4:an”.

LÄS OCKSÅ: Maria om relationen med Martin – efter splittringen

LÄS OCKSÅ: Jon Henrik Fjällgren om verkliga relationen till Elin Oskal – så träffades de

FOTO: TV4/TT

SENASTE NYTT!