TV4:s nya besked om Anna Brolins framtid i Efter fem

Anna Brolin

Anna Brolin är en av de TV4-profiler som styr skutan i Efter fem.
Under sommaren har hon haft fullt upp med inspelningen av Farmen 2021 – men nu kommer kanalen med ett glädjande besked om hennes framtid i aktualitetsprogrammet.
Anna Brolin blir ny programledare för Farmen 2021 på TV4
Slå på ljud

För ett och ett halvt år sedan började Efter fem visas på TV4. Sedan dess har tittarna fått se aktualitetsprogrammet varje vardagseftermiddag, under ledning av bland andra Tilde de Paula Eby, 47, Axel Pileby, 33, Henrik Alsterdal, 40, och Anna Brolin, 39.

Till en början var det endast Tilde och Axel som syntes i rutan, men eftersom Tilde även har andra uppdrag på kanalen har gänget blivit större med tiden.

– Det var aldrig tänkt att jag skulle köra det fem dagar i veckan resten av mitt liv. Det är för mycket, sa Tilde i podcasten Nemo möter en vän.

Henrik Alsterdal och Anna i Efter fem

Numera får tittarna ofta se Axel och Tilde i Efter fem, men även Henrik Alsterdal och Anna Brolin har blivit en duo att räkna med. Det var i vintras som Henrik avslöjade att det är just de två som kommer att programleda ihop.

”Grym långlunch med min nya tv-fru Anna Brolin! I vår är det vi som rattar Efter fem på torsdagar och fredagar!”, skrev han intill en bild på sig själv och Anna då.

Sedan dess har Anna och Henrik jobbat tillsammans flera dagar i veckan och det verkar som att de trivs väldigt bra ihop.

Anna Brolin leder Farmen 2021

Att leda Efter fem är inte Anna Brolins enda uppdrag på TV4. I juni avslöjades det att hon kommer att styra skutan i Farmen framöver.

– Jag hoppas kunna sätta min egen prägel på programmet och vara med och bidra till att årets deltagare får en härlig och spännande sommar, sa Anna i samband med att nyheten blev känd.

I sommar har Anna haft fullt upp med inspelningen av programmet. På Instagram har följarna fått ta del av uppdateringar och i veckan avslöjade Anna att de snart är klara med alla avsnitt.

MISSA INTE HETASTE NÖJESNYHETERNA – KLICKA HÄR FÖR ATT KOMMA TILL HÄNTS STARTSIDA!

Nya beskedet om Anna i Efter fem

I augusti drog en ny säsong av Efter fem igång efter ett längre sommaruppehåll. Eftersom Anna har varit upptagen med Farmen 2021 har hon inte synts till i programmet, men nu kommer TV4 med ett nytt besked om hennes framtid i aktualitetsprogrammet.

”Anna Brolin har spelat in Farmen och är snart tillbaka på Efter Fem”, skriver Mia-Li Hallengren, pressansvarig för Efter fem, i ett mejl till Hänt.

Under tiden Anna är borta får TV4-tittarna se Tilde de Paula Eby och Axel Pileby i programmet.

LÄS OCKSÅ: Anna Brolin i tårar efter oväntade tilltaget i Efter fem

LÄS OCKSÅ: Anna Brolin blir ny programledare för Farmen 2021 på TV4

FOTO: Patrik Österberg/TT, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN