LÄS MER:Pernilla WahlgrenSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Anders Jensens beslut för barnen efter flytten till Spanien

08 sep, 2023 
Frida Eklöf
Nyheten att Anders Jensen och Charlotte Perrelli flyttat till Spanien på heltid kom tidigare i veckan.
Men det är inte hela familjen som har flyttat dit – nu berättar Anders om beslutet för barnen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Charlotte Perrellis familjelycka – stort firandeBrand logo
Charlotte Perrellis familjelycka – stort firande

Under dessa tio åren har Charlotte och Anders hunnit gifta sig och skaffa sönerna Adrian och Alvin ihop. Från ett tidigare äktenskap har Charlotte även sönerna Angelo och Alessio.

Anders Jensens beslut för barnen efter flytten till Spanien

Charlotte skrev på sin blogg att de längtat efter att få känna på en ny vardag, något som var en av orsakerna till flytten.

”Ett beslut som vuxit fram sedan länge. Vi har längtat efter att få känna på en ny vardag. Vi vill lära oss ett nytt språk och har bestämt oss för att flytta till Spanien.”, skriver hon och fortsätter:

”De små barnen har börjat en brittisk skola och pluggar Spanska varje dag. Engelska har de bägge två sedan tidigare men nu får de sätta tänderna i ett nytt språk.”

Annons

Sedan ett tidigare förhållande har Anders även dottern Izabella, som trots sin pappas flytt utomlands kommer att bo kvar i Sverige – eftersom hon fortfarande går i skolan här.

”Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här. Jag och hennes mamma har dock ett väldigt bra samarbete så det kommer fungera utmärkt. Vi kommer att behålla villan eftersom vi bor där när vi hemma.”, skriver Anders i ett meddelande till Hänt.

Anders berättar vidare för Hänt att dottern Izabella kommer att flyga ner till Spanien så ofta som hon kan för att hälsa på.

Anders Jensens och Charlotte Perrellis oväntade karriärbeslut

Charlotte och Anders har många bollar i luften, de båda två har minst sagt lysande karriärer.

Annons

Och de har fått lön för mödan då makarna idag äger flera villor som rör sig i miljonklassen. I dagsläget äger de tre stycken villor som ligger i Djursholm i Stockholm, Marbella i Spanien och uppe i Åre.

”Vi har blivit med restaurang!!! Nyöppnade RUMMEL. Anders och jag har tillsammans bildat ett investmentbolag och känner att vi vid sidan av våra arbeten vill göra något passionerat där hjärtat får styra våra projekt. Detta är ett otroligt roligt sådant och vi är både glada som får möjligheten att vara med på detta tåg men också Såå tacksamma.”, skriver Charlotte på Instagram.

FOTO: Jimmy Wixtröm/Aftonbladet/TT, Håkan Bengtsson/TT

Annons